Overzicht zondag 3e klasse D: Beroerde competitiestart voor Titan en Ter Apel

De competitiestart van Titan en Ter Apel is slecht te noemen, Gasselternijveen en Nieuw Buinen zijn in de middenmoot te vinden.

Titan – SVV ’04: 1-2

Hoewel de voorbereiding crescendo verliep voor Titan, daar verloopt de competitiestart uiterst stroef. De promovendus ging ook in de thuiswedstrijd tegen SVV ’04 onderuit. Het betekende de derde nederlaag op rij voor de Titanen. Na de eerste helft leek er nog niet veel aan de hand. Titan ging dankzij Jos Smidt met een 1-0 voorsprong de rust in, maar in de tweede helft boog SVV de achterstand om. Dankzij twee doelpunten van Colin Schuurhuis werd het uiteindelijk 1-2.

Sleen – FC Ter Apel ’96: 4-0

Ook Ter Apel kent een slechte start van het seizoen. Het verloor net als Titan voor de derde keer op rij en is daardoor de rode lantaarndrager in de zondag 3e klasse D. Het sterk gestarte Sleen bleek met 4-0 te sterk. Lars Meijer (2x), Arjan Goeree en Jesmer Warmolts scoorden voor de thuisploeg.

Nieuw Buinen – Gasselternijveen: 1-1

De streekderby tussen Nieuw Buinen en Gasselternijveen eindigde in 1-1. De thuisploeg kwam op voorsprong via Dennis Kunst en had de mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Dat lieten de Buunermonders na waardoor Nieveen in de laatste minuten via Wessel Koomans alsnog een punt pakte.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal verslaat HOC

Musselkanaal boekte de eerste zege van het seizoen ten koste van HOC.

Alteveer wint ruim van Froombosch

Alteveer won ook met ruime cijfers van Froombosch en blijft de koploper van de ...

Nieuw Buinen in slotfase naar overwinning

Nieuw Buinen heeft op bezoek in Sneek een zwaarbevochten 1-2 overwinning behaald op LSC ...