Samenvatting: Valthermond maatje te groot in topper tegen Helpman

Valthermond won de topper in de zondag 2e klasse K en heeft de koppositie stevig in handen.

Foto Kees Rustenhoven, Veerbeek scoort zijn tweede voor Valthermond tegen Helpman.

Valthermond heeft zondag de topper tegen Helpman eenvoudig weten te winnen met 4-1. De Mondkers beslisten de wedstrijd al in de eerste helft. Erik Jan Veerbeek scoorde al vroeg de 1-0, waarna Yordi van der Laan en nogmaals Veerbeek binnen het half uur voor een 3-0 voorsprong hadden gezorgd. Dat was tevens de ruststand, waarna beide ploegen in de tweede helft nog een keer tot scoren kwam. Kevin Hofman deed dat namens de gasten, terwijl Veerbeek zijn hattrick compleet maakte. Hieronder een samenvatting van de topper in de zondag 2e klasse K.

Speel mee met de FC Kanaalstreek WK Pool en doe mee om de prijzen! Klik hier!

Samenvatting: Valthermond – VV Helpman (Bron: VV Helpman)

Foto’s Kees Rustenhoven: Valthermond – VV Helpman