Titan en Gasselternijveen delen de punten

Titan en Gasselternijveen hielden elkaar in evenwicht.

Het laatste gelijkspel van Titan in competitieverband dateerde van 11 oktober 2020. Toen werd het bij Schoonebeek 1-1. Gistermiddag stond er na negentig minuten voetballen een 2-2 eindstand op het scorebord. De bezoekers uit Gasselternijveen namen de leiding, kwamen in het tweede bedrijf op achterstand maar behaalden toch nog een punt.

Gasselternijveen kon geen beroep doen op Menas Sihasale en Joep Salomons. De herstellende Yordi Saman zat op de bank. Henri Goeree kon deze middag geen beroep doen op Mike Mensen en Nick Katoen.

Doe ook mee met de FC Kanaalstreek WK-Pool en speel mee om de prijzen! Klik hier!

Betere start Gasselternijveen

De bezoekers begonnen beter aan de wedstrijd. Aanvoerder Wessel Koomans ontfutselde na een kwartier spelen Peter Stap de bal, maar zijn schot ging twee meter naast. Titan trof vlak voor het halve uur de lat uit een vrije trap van Jos Smidt. Toch waren het de gasten die de lading namen. Middels een snelle ingooi werd Koomans de diepte ingestuurd. Hij sneed goed naar binnen en legde breed op Quinten Knol die vervolgens eenvoudig kon binnen tikken: 0-1. Na deze openingstreffer was Titan de bovenliggende partij. Titan leek ook voor de rust nog langszij te komen. Rick Hendriks gaf voor op Harm Jan Moesker die keeper Koops kansloos liet. Alleen deed hij dit vanuit buitenspelpositie. Amper twee minuten later legde Tim Kollmer breed op Jos Smidt, maar zijn inzet werd gekeerd door Koops. Ook de rebound van Patrick Luiten ging net langs de verkeerde kant van de paal waardoor er werd gerust met een 0-1 stand.

Snelle gelijkmaker

Titan trok deze lijn door in de tweede helft en was al snel weer gevaarlijk. Moesker stuurde Kollmer de diepte in en hij schoot net voorlangs. Luttele minuten later schoot ook de ingevallen Julian Bruining hard voorlangs. Uiteindelijk kwam Titan op gelijke hoogte vanaf de stip. Moesker schoot de strafschop overtuigend raak: 1-1. Titan ging met een half uur op de klok op jacht naar de voorsprong. Die leek er al heel snel te komen. Een indraaiende corner van Rick Hendriks werd half verwerkt en kwam op de onderkant van de lat terecht. De rebound van Julian Bruining was ontzettend hard, maar werd geblokt. Titan nam even later toch de leiding via andermaal Harm Jan Moesker. Een voorzet van Jos Smidt werd door Moesker goed binnengekopt: 2-1. Gasselternijveen kreeg nauwelijks kansen in de tweede helft en kwam niet verder dan een kopbal van Koomans. Titan leek de wedstrijd dan ook in het slot te kunnen gooien nadat Brandon Meems een overtreding had gemaakt op Jos Smidt. Scheidsrechter Bos wees naar de stip, maar liet zich vervolgens overtuigen dat de overtreding buiten het strafschopgebied was begaan. Ook verzuimde Titan de wedstrijd te beslissen via de ingevallen Thijs Over. Hij kreeg de bal breed van Bruining, maar trof doelman Koops met zijn schot.

Late gelijkmaker

In de slotfase ging Gasselternijveen voor een resultaat en die kwam er. Een vrije trap werd in het strafschopgebied gebracht. Vanuit de kluts kwam de bal terecht bij Quinten Knol. Hij kon andermaal eenvoudig binnen tikken: 2-2. Grensrechter Jakob Baas had buitenspel geconstateerd, maar dit keer liet scheidsrechter Bos zich niet overtuigen: 2-2. Beide ploegen konden daardoor één punt toevoegen aan het totaal. Volgende week speelt Titan uit tegen Weerdinge op sportpark de Luwte.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Blik op 2L: Annen en ASVB in balans

Annen en ASVB hebben elkaar in balans gehouden. Beide ploegen scoorden één keer en ...

SJS heeft koppositie in het vizier na zege op WVV

SJS deed met de winst in de topper tegen WVV hele goede zaken voor ...

SPW verspeelt kansen op promotie

Het seizoen lijkt als een nachtkaars uit te gaan voor SPW uit Stadskanaal. Zondagmiddag ...