Overzicht 2e klasse K: Ruime zege voor Sellingen

Een ruime overwinning voor Sellingen, Musselkanaal en Annen speelden gelijk.

Sellingen – WKE ’16: 5-1

Sellingen heeft een uitstekend resultaat geboekt in de thuiswedstrijd tegen WKE ’16. De thuisploeg won maar liefst met 5-1 van de Emmenaren en blijven daardoor goed bovenin meedraaien in de zondag 2e klasse K. WKE kwam dan wel op voorsprong via Henk Bakker, maar voor de pauze zorgden Anne-Jan Dijkstra en Arjan Heeres nog voor een 2-1 voorsprong. Heeres groeide vervolgens in de tweede helft uit tot man van de wedstrijd door de wedstrijd snel te beslissen met nog eens twee goals. Het slotakkoord was weggelegd voor Dijkstra, die de einstand op 5-1 bepaalde.

Forward – Musselkanaal: 2-2

Musselkanaal hield een punt over aan het bezoek aan de studenten van Forward. Na een 1-0 achterstand via Tim van den Brekel, draaide Musselkanaal de achterstand in de tweede helft om naar een 1-2 voorsprong via Gerwin Schmitz en Rolf Kayser. Van den Brekel bezorgde Forward alsnog een punt met de gelijkmaker.

Peize – Annen: 3-3

Peize en Annen maakten er een vermakelijke wedstrijd van en hielde elkaar uiteindelijk in evenwicht. Jaap Jan Mulder maakte er twee voor Annen, Dolf Nijborg was verantwoordelijk voor de andere treffer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel verliest van effectiever HS ’88

Mussel kreeg wel kansen tegen HS '88, maar ging er niet zo zorgvuldig mee ...

Alteveer legt Roswinkel over de knie

Alteveer won van Roswinkel en behoudt aansluiting met de top.