Onstwedder Boys verslaat SCN

Onstwedder Boys wist in eigen huis SCN te verslaan.

Onstwedder Boys is thuis nog steeds ongeslagen en ook zaterdagmiddag werden de drie punten weer binnengehaald. Tegen laagvlieger SCN werd met 3-0 gewonnen, waardoor de ploeg van trainer Guus Zantinga bovenin mee blijft draaien en momenteel de eerste plaats bezet in de poule met evenveel punten als RWF.

SCN is altijd een lastige tegenstander voor Onstwedder Boys en vaak wordt er veel gescoord. Dit seizoen wil het maar niet lukken met de ploeg uit Nieuwlande. SCN staat momenteel elfde met slechts zes punten en afgelopen week verloor de ploeg met 9-2 van BSVV. Bij Onstwedder Boys begon de weer van een blessure herstelde Marcel Paans op de bank. Met het oog op de topper komende zaterdag tegen FC Assen werden er geen risico’s genomen deze middag met de centrale verdediger. Op zijn plek speelde Harm Vissser.

Deze middag wordt er al om half één afgetrapt, dit in verband met de wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen de Verenigde Staten. SCN komt goed uit de startblokken en krijgt na vijf minuten spelen de eerste kans. Een hard schot van Bryan Marisssen wordt door Rein Koudstaal tot corner verwerkt. Even later kopt Gerko Scheper de bal door naar Sem Nieuwenhuis die net naast schiet. Het is Onstwedder Boys dat nog binnen een kwartier op voorsprong komt. Een corner van Anne Wilzing komt bij Gerko Scheper. Het schot van Scheper wordt nog gekeerd door keeper Leon Reitsma, maar in de rebound weet Sem Nieuwenhuis van dichtbij te scoren: 1-0.

Lees het volledige verslag via onderstaande link:

Onstwedder Boys – SCN

Bron: Onstwedde.info

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website