Overzicht zondag 4e klasse D: Buinen eenvoudig langs KSC, Eext fors onderuit

Buinen boekte een ruime overwinning, Eext ging met ruime cijfers onderuit.

Foto Andries Middelbos, Ferdie Ottens scoorde ook voor Buinen in de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen KSC.

Buinen – KSC: 5-1

Buinen kende in eigen huis weinig moeite met laagvlieger KSC. De thuisploeg had het betere van het spel en kwam na een klein half uur spelen op een 1-0 voorsprong via Albert Stevens. Diezelfde Stevens was voor rust nogmaals trefzeker en zorgde voor een comfortabele voorsprong voor Buinen. Na de pauze gooide Mylan Beijering de wedstrijd al snel in het slot, al deed KSC vervolgens nog wel wat terug via Pascal Scholtens. De thuisploeg maakte er via Ferdie Ottens en Michiel Vedder uiteindelijk nog een ruime 5-1 overwinning van.

Foto’s Andries Middelbos: Buinen – KSC

Eext – Zwartemeerse Boys: 0-4

Eext kent tot nu toe een moeizaam seizoen in de zondag vierde klasse D en was thuis ook nog opgewassen tegen Zwartemeerse Boys. De nummer drie van de ranglijst bleek uiteindelijk een maatje te groot en won met 0-4. Hidde Walda was twee keer trefzeker voor de bezoekers. Daimy ten Velde en Mike Berens waren verantwoordelijk voor de andere goals.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys speelt gelijk bij Zandpol

Een punt voor Pekelder Boys, dat daar niet heel veel mee op schoot.

Westerwolde met enig fortuin naar volgende bekerronde

Westerwolde leek al snel op rozen te zitten, maar tegenstander LEO knokte zich langszij. ...