Overzicht zondag 2e klasse K: Zeges voor Stadskanaal en Musselkanaal

Stadskanaal en Musselkanaal deden goede zaken met duidelijke overwinningen.

Foto Stoffer Bakker, Leon Bos op weg naar de 1-0 voor Stadskanaal.

Stadskanaal – ASVB: 4-0

Stadskanaal deed opnieuw goede zaken tegen een concurrent voor de plekken onderin de ranglijst van 2K. ASVB werd in Stadskanaal eenvoudig opzij gezet met 4-0. Leon Bos opende de score in de eerste helft, waarna de Knoalsters in de tweede helft naar een ruime overwinning uitliepen. Via Kevin Nijmeijer werd de marge verdubbeld, waarna Jeffrey bakker de zege definitief veilig stelde. Bos zorgde met zijn tweede treffer ervoor dat de zege van Stadskanaal nog wat meer glans kreeg: 4-0. Door de overwinning staat Stadskanaal nu boven de streep, terwijl er zorgen blijven voor ASVB.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – ASVB

Musselkanaal – Peize: 3-1

Musselkanaal wipte dankzij de 3-1 overwinning over Peize heen op de ranglijst naar plek zes. Met achttien punten uit dertien wedstrijden is de Groenwitter aardig op weg naar handhaving in de tweede klasse en mag het stiekem zelfs een beetje naar boven kijken. Via Rolf Kayser en Jordy Oost nam Musselkanaal de leiding, waarna Maurijn Timmer het nog even kort spannend maakte. Oost schoot in de slotminuten Musselkanaal definitief in veilige haven.

WKE ’16 – Noordster: 2-0

WKE profiteerde optimaal van het puntenverlies van koploper Valthermond, dat met 1-1 gelijkspeelde bij Sellingen. De Emmenaren boekten een plichtmatige 2-0 overwinning, maar zagen Jochem Scholten wel rood krijgen. WKE nam door de overwinning de koppositie over en heeft nu een voorsprong van twee punten op Valthermond, dat echter nog wel twee wedstrijden moet inhalen.

Annen – Helpman: 1-2

Annen moet zo langzamerhand de blik ook naar onderen richten. In eigen huis ging men met 1-2 onderuit tegen het hoger geklasseerde Helpman. Jesper Dijkstra zette Annen nog wel op voorsprong, maar in de tweede helft bezorgden Tim Sanders en Berend Rondhuis Helpman de overwinning. Annen is door de nederlaag gezakt naar plaats tien op de ranglijst.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC vergeet te stunten in Valthe

GKC heeft de overwinning op buurman Gasselternijveen geen passend vervolg kunnen geven. Op bezoek ...

Valthermond en Zuidwolde vermaken het publiek

Afgelopen week had de gemeente Borger Odoorn in al haar wijsheid bedacht dat de ...

Valthermond – ZNC: de beelden

Valthermond en ZNC speelden een wedstrijd met een aantal kolderieke momenten: Arjan Leeuwinga gaf ...