HOVC in extremis onderuit tegen Annen

HOVC leed een zure nederlaag op bezoek bij Annen.

Foto Rianne van der Laan, een hele zure nederlaag voor HOVC op bezoek bij Annen.

HOVC heeft de belangrijke wedstrijd tegen Annen met een 2-1 nederlaag afgesloten. De fusieploeg leek in ieder geval af te stevenen op een punt, maar in blessuretijd sloeg Annen toch nog een keer toe. Daardoor waren de druiven zuur voor HOVC, dat onder de degradatiestreep blijft staan.

Toch was het verschil zondagmiddag tussen beide ploegen niet erg groot. HOVC opende de score vanuit een strafschop via Frank Fokke, maar zag Annen wel langszij komen via Jaap Jan Mulder. Ondanks dat er nog een aantal kansen te noteren vielen zochten beide teams met een 1-1 ruststand de kleedkamers op. Na de pauze daalde het spelniveau en viel er voor de toeschouwer weinig meer te genieten. Het duel leek dan ook op een 1-1 gelijkspel af te stevenen, maar in blessuretijd besloot invaller Dante Ploeg anders. Ploeg schoot raak en bezorgde Annen daarmee drie hele welkome punten, terwijl HOVC met lege handen achterbleef. Annen steeg door de winst naar plek zeven, terwijl HOVC op plek 12 blijft staan.

Foto’s Rianne van der Laan: Annen – HOVC

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS pakt broodnodige punten bij concurrent Poolster

SJS heeft in de afgelopen speelronde goede zaken gedaan door in Spijk met 1-3 ...

Hattrick Kay Rijkens niet voldoende voor SJS

SJS reisde zaterdag af naar Roden om aan te treden tegen koploper ONR. De ...

Winnend Westerwolde aan kop

Voor Westerwolde stond er een, op papier, lastige wedstrijd tegen BNC op het programma. ...