HOVC in extremis onderuit tegen Annen

HOVC leed een zure nederlaag op bezoek bij Annen.

Foto Rianne van der Laan, een hele zure nederlaag voor HOVC op bezoek bij Annen.

HOVC heeft de belangrijke wedstrijd tegen Annen met een 2-1 nederlaag afgesloten. De fusieploeg leek in ieder geval af te stevenen op een punt, maar in blessuretijd sloeg Annen toch nog een keer toe. Daardoor waren de druiven zuur voor HOVC, dat onder de degradatiestreep blijft staan.

Toch was het verschil zondagmiddag tussen beide ploegen niet erg groot. HOVC opende de score vanuit een strafschop via Frank Fokke, maar zag Annen wel langszij komen via Jaap Jan Mulder. Ondanks dat er nog een aantal kansen te noteren vielen zochten beide teams met een 1-1 ruststand de kleedkamers op. Na de pauze daalde het spelniveau en viel er voor de toeschouwer weinig meer te genieten. Het duel leek dan ook op een 1-1 gelijkspel af te stevenen, maar in blessuretijd besloot invaller Dante Ploeg anders. Ploeg schoot raak en bezorgde Annen daarmee drie hele welkome punten, terwijl HOVC met lege handen achterbleef. Annen steeg door de winst naar plek zeven, terwijl HOVC op plek 12 blijft staan.

Foto’s Rianne van der Laan: Annen – HOVC

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond loopt schade op bij Rolder Boys

Valthermond heeft nagelaten goede zaken te doen in de strijd om de titel in ...

Musselkanaal in vorm wint ook van koploper SVV ’04

Het in goede vorm verkerende Musselkanaal wist zondag voor de achtste keer op rij ...

Moeizame driepunter voor TEVV

TEVV ligt nog steeds op koers om winterkampioen te worden in 2L. Op eigen ...