Valthermond blijft de ranglijst aanvoeren na de overwinning op Annen.

Foto Kees Rustenhoven, de gebroeders Draijer waren zondag op dreef voor Valthermond in het duel met Annen.

Valthermond heeft zich zondag niet verslikt in Annen. De Mondkers wonnen in eigen huis met 4-1 en blijven daardoor de ranglijst aanvoeren in de zondag tweede klasse K. Concurrent WKE ’16 won echter ook, waardoor het verschil vier punten blijft waarbij WKE een wedstrijd minder heeft gespeeld. Ook Sellingen (6 punten achterstand) en Helpman (7 punten achterstand met een wedstrijd minder), loeren nog op het vinkentouw. 

Met Annen trof Valthermond een taaie tegenstander, maar vooral dankzij de gebroeders Draijer ging de zege naar de thuisploeg. Milan Draijer opende de score voor rust, maar Annen kwam na de pauze langszij via Sven Boersma. Jorn Draijer bracht Valthermond vervolgens weer op voorsprong, waarna Milan Draijer de wedstrijd in het slot gooide met de 3-1. Levi Kremer bepaalde de eindstand uiteindelijk op 4-1.

Foto’s Kees Rustenhoven: Valthermond – Annen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Late treffer nekt Ter Apel ’96 tegen Bargeres

FC Ter Apel ’96 heeft de goede start van de competitie geen goed vervolg ...

SPW trekt zwaarbevochten overwinning over de streep tegen Gasselternijveen

SPW sleepte op karakter en inzet de overwinning binnen tegen een goed voetballend Gasselternijveen.