SCN deelt Mussel nieuwe mokerslag uit

Mussel leed zaterdag een hele zure nederlaag tegen SCN.

De 1-2 van SCN in de 94e minuut kwam als een mokerslag aan bij Mussel. Zo eentje waarvan je in één keer knock-out gaat en het was dan ook vooral enorme teleurstelling en ongeloof wat heerste toen een minuut later het eindsignaal klonk.

Duur puntverlies Mussel

Het was voor de zesde keer dit seizoen dat SV Mussel hele dure punten verspeelt in de slotfase van een wedstrijd, waarvan de meeste diep in blessuretijd. Waar het vorige week allemaal nog hosanna leek, ziet de situatie er nu ineens niet heel rooskleurig meer uit op de ranglijst. Gezien het programma en het voetbal dat SCN op de mat legde, lijkt het er op dat de gasten uit Nieuwlande nog wel een aantal punten gaan pakken. SV Mussel zal in de laatste zes wedstrijden (waarvan vier thuis) dus nog ergens een aantal overwinningen moeten boeken anders is nacompetitie onvermijdbaar. BSVV lijkt zo goed als gezien voor deze klasse dus het is een troostende gedachte dat rechtstreekse degradatie waarschijnlijk niet meer mogelijk is.

Komend weekend zal er een eerste poging gedaan worden om een driepunter te noteren. Op ‘Stille Zaterdag’ staat de kerkdorpen-derby op het programma op de Slenk. Het zal een zware opgave worden want Onstwedder Boys is koploper en heeft sinds november vorig jaar geen wedstrijd meer verloren in de 4e klasse D. Niets is echter onmogelijk met Pasen en het is tevens een mooie uitdaging om de genoemde reeks te doorbreken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zwaarbevochten overwinning voor Ter Apel op CEC

Waar vooraf  werd vastgesteld dat Ter Apel het altijd lastig heeft bij CEC, bleek ...

Rood aanlopend Alteveer niet opgewassen tegen DVC ’59

Voor Alteveer zat het zondag er geen moment in tegen DVC '59 en dus ...

SC Stadskanaal hoeft zich niet in te spannen tegen Bargeres

Zonder heel goed te spelen én veel energie te verbruiken heeft SC Stadskanaal opnieuw ...