De titelstrijd blijft ongekend spannend in de zaterdag 5e klasse F.

Foto Harold Woortman, SETA boekte een nipte zege op Damacota, maar heeft nog altijd de beste papieren voor het kampioenschap.

SETA – Damacota: 1-0

Met Damacota trof SETA een lastige horde op weg naar een mogelijk kampioenschap. De bezoekers kennen een goed seizoen en is dit seizoen een van de beter presterende ploegen. Een lastige opgave voor SETA, dat dankzij een snel doelpunt van Jos de Boer uiteindelijk wel met 1-0 wist te winnen. Daardoor blijft de voorsprong op naaste concurrent Scheemda drie punten.

Foto’s Harold Woortman: SETA – Damacota

Wagenborger Boys – Scheemda: 1-6

Scheemda was met name in de tweede helft een maatje te groot voor de thuisploeg. Waar het bij rust nog slechts 1-2 stond, daar liepen de bezoekers na rust eenvoudig uit naar een 1-6 overwinning. Kevin Eefting en Marvin Ab scoorden voor de pauze. Na rust waren Niek Smit, Ramon Ab, Marvin Ab en Rowan de Zwart trefzeker. Scheemda deed met de ruime overwinning goede zaken voor het doelsaldo, maar zal moeten hopen dat SETA nog een misstap begaat in de laatste wedstrijden.

BATO – Muntendam: 9-0

BATO kende geen enkele moeite met Muntendam, dat de Winschoters geen tegenstand kon bieden. Een schiettent was het gevolg, wat uiteindelijk uitmondde in een 9-0 overwinning. Robbert Wester scoorde drie van de negen doelpunten. Niels van Delden en Roy Zweep waren ieder twee keer trefzeker.

VVS Oostwold – Westerlee: 2-1

VVS boekte een moeizame zege op Westerlee. Thuis won het met 2-1 dankzij doelpunten van Thijs Boer en Yannick Drenth. Martin Edens deed na rust wat terug, maar verder dan een aansluitingstreffer kwam Westerlee niet. Met de overwinning deed VVS goede zaken voor een nacompetitieplek.

Meeden – Meedhuizen: 0-3

Meeden liet een kans liggen om te profiteren van de nederlaag van Damacota. Het ging thuis met 0-3 onderuit tegen Meedhuizen en zakte daardoor naar de vijfde plaats, waardoor een nacompetitieplaats weer wat verder weg lijkt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Erik-Jan Veerbeek matchwinner bij Valthermond

De wedstrijd tussen Valthermond en Raptim was er één waarbij er niet veel op ...