Mussel boekt broodnodige overwinning op SVBO

Mussel pakte een broodnodige overwinning op SVBO, maar is nog niet veilig.

Na afloop van de wedstrijd, bij het horen van de overige uitslagen, werd pas echt duidelijk hoe noodzakelijk de 2-1 overwinning op SVBO is geweest voor Mussl. BSVV was al gedegradeerd en NWVV zal maximaal als elfde eindigen en is dus al zeker van nacompetitie. Maar aangezien SCN met ruime cijfers won is SV Mussel nog steeds niet veilig en zal de overige herkanser pas definitief bekend worden over twee weken op de laatste speelronde.

SV Mussel is komend weekend vrij (door het oneven aantal ploegen in de competitie) en zal dus toe moeten kijken wat de uitgangspositie wordt voor zaterdag 27 mei thuis tegen koploper RWF. Komende zaterdag zal er met extra belangstelling gekeken worden naar de wedstrijd Fit Boys-SCN. Mocht SCN dit namelijk verliezen dan bestaat er voor SV Mussel alleen nog een theoretische kans op nacompetitie. (SCN zal dan de laatste speelronde met hele ruime cijfers moeten winnen en SV Mussel met hele ruime cijfers verliezen). Verder zijn ook SVBO en Glimmen nog allerminst veilig, waarbij Glimmen op papier het zwaarste programma nog heeft. Na komende zaterdag 20 mei, 16:15 uur zal er meer duidelijk zijn en ook in Onstwedde zal ongetwijfeld gekeken worden hoe afhankelijk het is van de uitslag bij SV Mussel-RWF. Want behalve de nacompetitie-strijd zal ook het kampioenschap pas op de laatste speelronde definitief beslist gaan worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen zet WVV aan de kant

Nieuw Buinen heeft de teleurstelling van de uitschakeling in de beker weggespoeld tegen WVV. ...

De Treffer ’16 verliest ook van Eext

De Treffer '16 staat nog altijd op nul punten, Eext bleek zondag ook te ...

Westerwolde op karakter langs SVV ’04

Westerwolde kende een sterk eerste half uur en kwam op een 3-0 voorsprong, wat ...