Onstwedder Boys lijkt titel te kunnen vergeten na gelijkspel tegen Waskemeer

Onstwedder Boys speelde teleurstellend gelijk tegen Waskemeer en lijkt het kampioenschap te kunnen vergeten.

Onstwedder Boys heeft in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 2 – 2 gelijk gespeeld tegen Waskemeer. In een matige wedstrijd verzuimde de ploeg uit Onstwedde in de eerste helft afstand te nemen van de tegenstander uit Friesland, voor wie niets meer op het spel stond. Door de winst van RWF op Glimmen staat Onstwedder Boys nu twee punten achter en is de kans erg klein dat het kampioenschap volgende week nog behaald kan worden.

Bij Onstwedder Boys ontbraken Sven Jaegers (geschorst) en Anne Wilzing (geblesseerd). Gerben Meems en Rutgert Tipker waren wel weer van de partij, waarbij Tipker op de bank begint. De wedstrijd in Waskemeer eindigde eerder dit seizoen in een 2-2 gelijkspel.

Aan het begin van de wedstrijd wordt snel duidelijk dat Waskemeer niet van plan is om Onstwedder Boys een handje te helpen. Vorige week liep de Friese ploeg nog tegen een 5-0 nederlaag aan tegen SCN. Het eerste gevaar komt van de thuisploeg als Harm Visser een vrije trap net naast schiet. Een tweede vrije trap net buiten het strafschopgebied wordt genomen door Sem Nieuwenhuis, maar hij schiet in de muur. In de dertiende minuut wordt het 1-0 voor Onstwedder Boys. Sem Nieuwenhuis krijgt de bal aangespeeld van Gerwin de Wijk en weet oog in oog met de keeper met een bekeken stiftballetje te scoren. Een botsing tussen Gerko Scheper en keeper Nanning Zuidema loopt voor beide niet goed af. Zuidema, die al als invalkeeper deze middag moest aantreden, verlaat aangeslagen het veld en wordt vervangen door Jordy Boonstra. Scheper, de veel scorende spits van de Boys moet met een knieblessure naar de kant en wordt vervangen door Rutgert Tipker.

Een volledig verslag is te lezen via de volgende link: Onstwedder Boys – Waskemeer

Bron: Onstwedde.info

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV blijft in het spoor van Germanicus

Gemakkelijk ging het zeker niet, maar toch heeft TEVV gistermiddag weer drie punten bij ...

Buinen verliest geflatteerd van koploper TLC

De hekkensluiter in 5E, vv Buinen, kreeg afgelopen weekend bezoek van de lijstaanvoerder TLC. ...

Gieterveen maakt half dozijn vol

Gieterveen heeft goede zaken gedaan om de plaatsen in de top van competitie 5E. ...