Onstwedder BoysOndanks het punt dat Onstwedder Boys in eigen huis tegen SVN behaalde, zullen de oranjehemden toch een kater hebben overgehouden aan het Paasweekend: men zag BSVV namelijk wel winnen, waardoor het gat met deze ploeg op zag lopen tot tien punten. Derhalve lijkt de opdracht voor de manschappen van Fokke de Jonge voor rest van het seizoen het achter zich houden van SCN. Vandaag, tegen SVN waren Peter Orsel en Gerben Meems trefzeker: voor FC Kanaalstreek maakte Bé Sterenborg een fotoreportage.

Rein Koudstaal in actie...
Rein Koudstaal in actie…

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

GKC wint opnieuw van JVV

JVV is dit seizoen de favoriete tegenstander van GKC gebleken. De Gasselters, die een ...

Onstwedder Boys zet SETA aan de kant

De bekerderby tussen SETA en Onstwedder Boys leverde een duidelijk eindstand op: 0-5. Grote ...

Titan op tijd in vorm voor nacompetitie

Titan speelde zondagmiddag thuis tegen DVC’59. Voor beide ploegen stond er niks meer op ...