Onstwedder BoysOndanks het punt dat Onstwedder Boys in eigen huis tegen SVN behaalde, zullen de oranjehemden toch een kater hebben overgehouden aan het Paasweekend: men zag BSVV namelijk wel winnen, waardoor het gat met deze ploeg op zag lopen tot tien punten. Derhalve lijkt de opdracht voor de manschappen van Fokke de Jonge voor rest van het seizoen het achter zich houden van SCN. Vandaag, tegen SVN waren Peter Orsel en Gerben Meems trefzeker: voor FC Kanaalstreek maakte Bé Sterenborg een fotoreportage.

Rein Koudstaal in actie...
Rein Koudstaal in actie…

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Eerste dertig minuten doen TEVV de das om tegen Peize

TEVV heeft zondag de dure punten moeten laten aan het lager geklasseerde Peize. Bij ...

Alteveer wint ook van BATO

Ook na vier speelronden heeft Alteveer de volle buit. BATO moest er vandaag in ...