Geen kampioenschap voor Onstwedder Boys ondanks monsterzege

Onstwedder Boys won met ruime cijfers van NWVV, maar het volstond niet voor het kampioenschap.

Onstwedder Boys heeft de laatste competitiewedstrijd  tegen NWVV ruim gewonnen. In Nieuw-Weerdinge werd het 3 – 10. Grote man aan de kant van Onstwedder Boys was Harm Visser, die maar liefst zes keer wist te scoren. Omdat RWF uit Frieschepalen in Mussel met 3 – 0 wist te winnen, is de ploeg uit Friesland kampioen geworden in de vierde klasse D. Op 10 juni start voor Onstwedder Boys de nacompetitie en kan het proberen alsnog te promoveren naar de derde klasse.

Onstwedder Boys kon alleen nog kampioen worden door met ruime cijfers van NWVV te winnen. RWF mocht in ieder geval niet winnen in Mussel. Bij Onstwedder Boys ontbraken deze middag Gerko Scheper en Anne Wilzing (beide geblesseerd). Voor de ploeg uit Nieuw-Weerdinge stond er niets meer op het spel. De ploeg eindigde als voorlaatste en wist al twee weken dat het via de nacompetitie moet proberen zich in deze klasse te handhaven.

Aangekomen in Nieuw-Weerdinge blijkt dat de shirts in Onstwedde waren achtergebleven. Gelukkig konden de shirts en broekjes nog op tijd gebracht worden. Het duurt even voor de wedstrijd op gang komt. Pas na een kwartier spelen is er een eerste mogelijkheid voor de thuisclub. Uit een voorzet kopt Marko Mihalj de bal richting het doel van Onstwedder Boys en brengt Rein Koudstaal redding. Kort daarop is er ook een mogelijkheid voor de Boys om de score te openen, maar Harm Visser raakt de bal niet goed en schiet naast. Na 25 minuten spelen komt Onstwedder Boys op voorsprong. Na goed doorzetten van Jarno Sterenborg komt de bal bij Harm Visser die eenvoudig kan scoren: 0 – 1. Tien minuten later wordt een voorzet van Harm Visser door Sem Nieuwenhuis van dichtbij tegen de touwen gewerkt: 0 – 2. Voor rust scoren de Boys nog twee keer. Eerst maakt Jarno Sterenborg na een corner het derde doelpunt en na een fraaie pass van Gerwin de wijk maakt Harm Visser de 0 – 4. De verdediging van Onstwedder Boys heeft weinig te doen in de eerste helft.

Het volledige wedstrijdverslag is te lezen via de volgende link: NWVV – Onstwedder Boys

Bron: Onstwedde.info

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond wint in eigen huis van VKW

Valthermond boekte een mooie overwinning in het vriendschappelijke duel met VKW.

Koen Hateboer wederom goud waard voor Nieuw Buinen

Nieuw-Buinen heeft zondagmiddag weer laten zien mee te doen om het kampioenschap in 1F. ...

SPW verliest ruim van WEO

Op het kunstgrasveld van de meest Noordelijke club uit Stadskanaal werd de wedstrijd tussen ...