Foto Harold Woortman, Angelslo pakte de winst op bezoek bij SETA.

Damacota – BATO: 1-3

BATO kent een goede start van het seizoen. In de derby tegen Damacota werd de tweede overwinning op rij geboekt. De Winschoters kwamen in de eerste helft nog wel op achterstand, maar wisten dat om te buigen in een 1-3 overwinning. Twee treffers van Jorian Haak en een doelpunt van Jesse van Delden zorgden ervoor dat de drie punten mee terug gingen naar Winschoten. Een smet op de wedstrijd was de blessure van Roderik te Velde, die op een brancard van het veld werd gedragen en naar het ziekenhuis vervoerd moest worden.

CEC – VVS Oostwold: 3-2

CEC en VVS Oostwold maakten er een spannende wedstrijd van in Emmer-Compascuum. Beide ploegen worden in de bovenste regionen verwacht van de vijfde klasse F en gaven elkaar zaterdag dan ook niet veel toe. De gasten namen de leiding via Mika Hillenga, maar zagen CEC weer op gelijke hoogte komen in de tweede helft. Via René Dijksterhuis kwam VVS opnieuw op voorsprong, maar CEC trok de wedstrijd in de slotfase naar zich toe via Rick Kuipers en een laat doelpunt van Marick Mulder.

SETA – SC Angelslo: 0-2

SETA leidde het eerste puntverlies van de competitie. Beide ploegen hadden hun eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen, maar Angelslo wist als enige van de twee de honderd procent score in stand te houden. Joeri van der Tuin maakt de beslissende 0-2 in de tweede helft.

Foto’s Harold Woortman: SETA – SC Angelslo

Oldambtster Boys – NWVV: 1-4

NWVV herstelde zich tegen Oldambtster Boys van de nederlaag tegen SETA. De Nieuw-Weerdingers boekten een ruime overwinning en zaten na een uur spelen al op rozen met een 0-3 voorsprong. Milan Duursma, Brian Tent en Peter Prins zorgden ervoor dat de wedstrijd toen al gespeeld was. Mark Mihalj maakte er ook nog 0-4 waarvan, waarna de thuisploeg nog de eer redde.

Meeden – Wagenborger Boys: 0-2

Meeden kent een moeizame start van het seizoen. In eigen huis leed het tegen Wagenborger Boys de tweede nederlaag van het seizoen. De gasten scoorden beide treffers al in het eerste bedrijf. De thuisploeg, die weinig liet zien deze zaterdagmiddag, kreeg wel een aantal kansjes, maar dat was niet genoeg om een resultaat eruit te slepen. Daardoor staat Meeden na twee wedstrijden nog op nul punten.

Bargeres – Westerlee: 4-0

Westerlee wist vorige week in eigen huis nog te winnen van Damacota, maar moest in Emmen duidelijk zijn meerdere erkennen in kampioenskandidaat Bargeres. Westerlee slikte een ruime 4-0 nederlaag en staat daardoor na twee wedstrijden in de middenmoot in 5F.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Verdiende overwinning SETA op Veendam 1894

SETA boekte een uitstekende overwinning op Veendam 1894, in de tweede helft werd het ...

Onstwedder Boys morst dure punten tegen SVBO

Onstwedder Boys verspeelde dure punten in de strijd om het kampioenschap.

Goede gevoel SJS niet omgezet in resultaten

Iedere week zorgt een blik op de ranglijst voor grotere zorgen bij SJS. Inmiddels ...