Titan boekt tegen EHS ’85 derde overwinning op rij

Titan boekte een ruime overwinning op EHS ’85.

Na de bekerwedstrijd van vorige week tegen Ruinen ontving Titan promovendus EHS’85.De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was twee seizoenen geleden. Destijds een klasse lager. De bezoekers hadden wisselende resultaten behaald in doorgaans hele doelpuntrijke wedstrijden. Voor aanvang stonden beide teams op zes punten uit vier wedstrijden. Nadat de rood-witte kruitdampen waren opgetrokken mocht de thuisploeg andermaal drie punten bijschrijven: 4-0.

Titan groeit in de wedstrijd

Het veld in Nieuw-Weerdinge lag er bij aanvang uitstekend bij, maar door de regenval van de afgelopen dagen ging dat hard achteruit. De openingsfase van de wedstrijd speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Mogelijkheden waren schaars en er viel slechts een geblokt schot van Henk Teuben en een kopbal van Harm Jan Moesker te noteren. Halverwege de eerste helft nam Titan de leiding via Moesker. Rick Hendriks behield het overzicht en legde klaar voor Moesker. Vanaf de rand van het strafschopgebied hield hij de trekker over: 1-0. Hierna kreeg Titan het betere van het spel en wist het ook vlot de voorsprong te verdubbelen. Een goede opening van Peter van Elten kwam bij Hendriks die wederom het overzicht behield en de bal in een keer afleverde bij Roy Super. De spits kon de bal controleren en van dichtbij raak schieten: 2-0.

Snelle beslissing door Titan

Na een uur spelen werd de wedstrijd definitief beslist. Het was wederom Super die de tijd en de ruimte kreeg in het stafschopgebied en hij wist met de geboden ruimte wel raad: 3-0. De ruimtes werden in het restant van de wedstrijd behoorlijk groot waardoor er kansen lagen om vaker te scoren. Peter van Elten zag zijn eerste schot door doelman Jesper Katoen nog gekeerd worden, maar niet veel later had de doelman geen antwoord op andermaal een schot van Van Elten: 4-0. Ondanks de grote ruimtes gaf de thuisploeg weinig kansen weg. Indien er wel gevaar leek te ontstaan werd dit vroegtijdig in de kiem gesmoord door de wederom sterk spelende doelman Poede. Titan had de score nog verder uit kunnen breiden in de slotfase, maar inzetten van invaller Dennis Katoen en Nick Katoen leverde geen treffer op. Na ruim negentig minuten floot de uitstekende leidsman Karacaoglan de wedstrijd af en boekte Titan de derde zege op een rij. Titan klimt door de overwinning naar plek vijf op de ranglijst. Komende zondag speelt Titan uit tegen Actief.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS in extremis naar finale nacompetitie

SJS plaatste zich in extremis voor de finale van de nacompetitie.

Collectieve off-day voor Borger

Ballen over vijf meter niet goed inspelen, voorzetten die over de achterlijn vliegen, vrije ...

FC Ter Apel ’96 pakt overtuigend kampioenschap

FC Ter Apel '96 is door een 0-5 overwinning kampioen geworden van de zondag ...