Onstwedder Boys won met ruime cijfers van Veendam 1894, maar de scheidsrechter drukte een grote stempel op de wedstrijd.

In een knotsgek duel waarin de scheidsrechter een (negatieve) hoofdrol vervulde, won Onstwedder Boys op een glad maar wel goed te bespelen hoofdveld met 5 – 2 van Veendam 1894. Bij rust leidde de ploeg uit Veendam nog met 1 – 2. Scheidsrechter Dorgelo trok maar liefst negen gele kaarten en stuurde ook nog twee begeleiders van Veendam wegens commentaar met rood weg. Ondanks alle kaarten was het toch een sportief duel op Sportpark De Boskamp.

Kaartenfestival

Bij Onstwedder Boys ontbrak centrale verdediger Marcel Paans wegens een knieblessure. Veendam 1894 maakte twee jaar geleden de overstap van het zondagamateurvoetbal naar het zaterdagamateurvoetbal. De ploeg degradeerde vorig seizoen uit de tweede klasse.

Opnieuw een bijzondere wedstrijd op Sportpark De Boskamp, met dit keer de scheidsrechter in het middelpunt van de belangstelling. In de tweede helft wordt gele kaart na gele kaart gegeven aan spelers die een opmerking maken richting de arbiter van dienst. Dorgelo is hier duidelijk niet van gediend en zorgt er zo voor dat hij de hoofdrol in deze wedstrijd krijgt. Drie keer geel voor Onstwedder Boys en zes keer een prent voor de bezoekers, waarvan Dion Beks twee keer een gele kaart krijgt en zo het einde van de wedstrijd niet haalt. Daarnaast dus nog twee keer een rode kaart voor twee leden van de staf van de Veendammers. Gelukkig wisten beide ploegen zich in het veld te beheersen en kon de wedstrijd wel normaal worden uitgespeeld.

Lees het volledige wedstrijdverslag via de volgende link: Onstwedder Boys – Veendam 1894

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys en Fit Boys in evenwicht

Onstwedder Boys en Fit Boys maakten er geen hoogstaande wedstrijd van, beide ploegen hielden ...

Ter Apel loopt schade op in degradatiestrijd

Na de overwinning vorige week tegen Protos (3-0) en een succesvolle oefenwedstrijd tegen Titan ...

Stadskanaal morst punten tegen Asser Boys

Stadskanaal liet thuis dure punten liggen tegen laagvlieger Asser Boys.