Titan laat zege in slotfase glippen tegen Groninger Boys

Titan liet de zege tegen Groninger Boys uit de handen glippen.

Ondanks de vele neerslag mocht de formatie van trainer Henri Goeree weer eens aantreden voor een wedstrijd op kunstgras. De laatste wedstrijd op echt gras werd door de rood-witten gespeeld op 29 oktober. Afijn, op bezoek bij Groninger Boys dus dat sterk was begonnen aan de competitie, maar de laatste weken zand in de motor heeft. Door een hele late gelijkmaker van de thuisploeg eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel en daar schoten beide ploegen feitelijk weinig mee op.

Titan kreeg al vroeg in de wedstrijd een strafschop van scheidsrechter Koning na een handsbal. De strafschop werd door Harm Jan Moesker op de binnenkant van de paal geschoten waardoor een vroege treffer uitbleef. Het vervolg van de eerste helft verliep rommelig waardoor er weinig kansen gecreëerd werden. Groninger Boys was iets dreigender en schoot tot tweemaal van afstand via Pong Clemencia (redding Poede) en Sean Nfor (voorlangs). Titan probeerde het ook van afstand via Thijs Over en Rick Hendriks, maar ook zonder succes.

In de tweede helft vielen er aanvankelijk ook weinig kansen te noteren. Na ruim een uur spelen trof Angelo Boonstra de paal uit een voorzet van Clemencia. Titan werd in de tweede helft voornamelijk gevaarlijk via de naar voren geschoven Julian Bruining. Hij bracht Titan een kwartier voor tijd aan de leiding. Vanaf de hoek van het zestienmetergebied plaatste hij de bal in de verre bovenhoek: 0-1. Groninger Boys nam in het restant van de wedstrijd risico om de gelijkmaker te forceren waardoor Titan een uitgelezen kans kreeg om de wedstrijd te beslissen, maar Mike Mensen mikte te hoog. Vlak voor tijd leek scheidsrechter Koning de makkelijk gegeven strafschop van de eerste helft goed te willen maken door ook de thuisclub een strafschop te geven. Boonstra pakte dit cadeautje uit en bepaalde de eindstand op 1-1. Zoals gezegd schieten beide ploegen weinig op met de puntendeling. Titan komt dit jaar niet meer in actie op het veld en kan zich op gaan maken voor het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen in eigen huis onderuit tegen EHS ’85

Buinen moest zijn meerdere erkennen in EHS '85. De ploeg uit Emmerschans deed daarmee ...

Sellingen pakt drie belangrijke punten

Aan de hand van Erik-Jan Veerbeek en Ian de Vrieze heeft Sellingen de belangrijke ...

Buinerveen wint in derby eenvoudig van GKC

Buinerveen kende ook niet al teveel moeite met GKC en blijft ruim bovenaan staan ...