HOVC en Musselkanaal boekten belangrijke overwinning in de strijd om de onderste plaatsen.

Foto Stoffer Bakker, HOVC-spits Frank Fokke scoort tegen Stadskanaal.

HOVC – Stadskanaal: 2-1

HOVC boekte een belangrijke 2-1 overwinning op Stadskanaal. Daarmee deed de fusieclub uitstekende zaken in de onderste regionen van de ranglijst. Door de overwinning werd het verschil met de Knoalsters teruggebracht naar een punt. Toch leek een zege eerst nog niet in de maak, daar Stadskanaal bij rust nog met 0-1 leidde via Sten Vos. Daar kwam in de tweede helft verandering in toen Frank Fokke HOVC op gelijke hoogte bracht. Diezelfde Fokke kroonde zich een klein kwartier voor tijd tot matchwinner door ook de 2-1 voor zijn rekening te nemen.

Foto’s Stoffer Bakker: HOVC – Stadskanaal

Foto’s Rianne van der Laan: HOVC – Stadskanaal

Sellingen – Musselkanaal: 0-1

Musselkanaal boekte ook weer eens een overwinning en wist in de streekderby Sellingen te verslaan. De Sellingers zijn bezig aan een moeizame reeks en moeten inmiddels de blik ook weer enigszins naar beneden richten. In eigen huis leed het opnieuw een nederlaag en bleek hekkensluiter Musselkanaal uiteindelijk met 0-1 te sterk. Rolf Kayser maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de overwinning heeft Musselkanaal weer aansluiting gevonden bij de andere staartploegen.

Oldeholtpade – Annen: 2-1

Annen kent eveneens een moeizame eerste seizoenshelft en ging op bezoek bij Oldeholtpade voor de vierde keer dit seizoen onderuit. Annen keek bij rust tegen een 2-0 achterstand aan, waarna de thuisploeg diep in de tweede helft met tien man kwam te staan. Het leidde nog wel tot de aansluitingstreffer van Pim Veltink, maar uiteindelijk keerde Annen met lege handen huiswaarts terug.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV staat voor loodzware opgave

NWVV heeft het zichzelf enorm lastig gemaakt in de strijd om handhaving in de ...

Westerwolde ruim langs MOVV

Westerwolde won met duidelijke cijfers van MOVV en steeg naar plek twee op de ...