JVV boekte een ruime overwinning, ook winst voor De Treffer ’16.

JVV – Buinerveen: 4-0

JVV heeft met ruime cijfers weten te winnen van Buinerveen. Het duel dat omgedraaid werd, was in de eerste helft al beslist. Dennis de Roo had er na ruim twintig minuten spelen al een hattrick inliggen en Tom Elling bepaalde vlak voor rust de eindstand al op 4-0. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.

DVC ’59 – De Treffer ’16: 2-4

De Treffer ’16 boekte een 2-4 overwinning op DVC ’59. Derk Arnoldus (2x), Pascal Manning, Melvin Wiering waren trefzeker voor de gasten. De Treffer ’16 steeg door de overwinning naar de negende plaats, DVC blijft hekkensluiter.

GKC – Witteveense Boys ’87: 1-3

GKC heeft in de strijd om de koppositie averij opgelopen tegen Witteveense Boys. De bezoekers zegevierden met 1-3 en staan daardoor alleen aan kop met 22 punten uit 10 wedstrijden. GKC heeft er nu 18 uit 9.