Titan weet weer wat winnen is met ruime zege op Muntendam

Titan heeft goede zaken gedaan met de ruime overwinning op Muntendam.

Na het gelijkspel van vorige week tegen Veelerveen stond ditmaal de uitwedstrijd tegen Muntendam op het programma. De thuiswedstrijd leverde een 1-2 nederlaag op voor de rood-witten, maar deze keer werd er wel een overwinning geboekt. Een 2-1 achterstand halverwege werd in de slotfase weggepoetst en uiteindelijk werd er een ruime overwinning behaald: 2-5.

Titan op achterstand

Muntendam kreeg al snel een goede kans via Bjorn Puister, maar doelman Poede bracht redding. Titan schoot de eerste kans direct binnen. Patrick Luiten stuurde Roy Super de diepte in en hij schoof de bal tegen de touwen: 0-1. Muntendam trok de stand snel gelijk. Aanvoerder Michael Imminga schoot een vrije trap van 25 meter binnen: 1-1. Enkele minuten later kwam de thuisploeg zelfs aan de leiding. Poede kon de inzet van Michael Ploeger nog keren, maar de rebound was een prooi voor Bjorn Puister: 2-1. Titan kreeg kansen om de score voor de rust nog weer op gelijke hoogte te brengen, maar zowel Julian Bruining als Roy Super stuitte op doelman Wijsbeek.

Titan slaat in slotfase toe tegen Muntendam

In de openingsfase van de tweede helft bleef de defensie van Titan hun handen vol houden aan de voorwaartsen van de thuisploeg, maar de achterstand liep niet verder op. Aan de andere kant was ook Bruining een plaag voor de verdediging van de thuisploeg. Bruining trok de stand na ruim een uur spelen gelijk. Vanaf de linkerkant trok hij naar binnen en schoot beheerst raak: 2-2. Muntendam kreeg kansen om opnieuw de leiding te pakken. Michael Ploeger kreeg de grootste kans, maar Poede wist zijn inzet te keren. In de slotfase leek de tank leeg bij de thuisploeg en walste Titan over Muntendam heen. Bruining liet zijn tegenstander weer eens zijn hielen zijn en behield het overzicht en bediende Super die vervolgens raak schoot: 2-3. Vlak voor tijd gooide Patrick Luiten de wedstrijd in het slot. Vanaf de rand van het strafschopgebied schoot hij zuiver raak in de verre hoek: 2-4. Roy Super maakte uiteindelijk een hattrick en bepaalde de eindstand op 2-5 door een corner van de sterk ingevallen Thijs Over binnen te koppen. Titan doet met de overwinning hele goede zaken op de ranglijst. Aanstaande donderdag staat er inhaalwedstrijd op het programma voor Titan: Thuis tegen Peize.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website