FC Ter Apel ’96 zet Zwartemeerse Boys opzij

Ter Apel wist in eigen huis te winnen van Zwartemeerse Boys en blijft daardoor meedoen om de titel.

FC Ter Apel ’96 blijft met de 3-1 overwinning op Zwartemeerse Boys in het spoor van koploper Nieuw Buinen. De Kloosterdorpbewoners kenden een goede start met de vroege 1-0 van Rick Krops en wisten die voorsprong voor rust uit te breiden tot 2-0 door een goal van Jeroen Schoonbeek. De gasten zagen vervolgens rood, maar kwamen via Daimy ten Velde wel terug tot 2-1. In de tweede helft bracht Daniel Manning uiteindelijk vanaf de penaltystip de definitieve beslissing: 3-1. Door de zege verkleinde Ter Apel de achterstand op Nieuw Buinen tot drie punten.