FC Ter Apel ’96 heeft een duidelijke uitslag neergezet tegen Buinen en noteerde een zevenklapper.

Foto Andries Middelbos, FC Ter Apel haalde Buinen door de gehaktmolen: 0-7.

FC Ter Apel ’96 heeft op bezoek bij Buinen stevig uitgehaald. De Kloosterdorpbewoners waren duidelijk een maatje te groot voor de geelzwarten, die de laatste weken in een niet al te grootse vorm verkeren. 

FC Ter Apel ’96 maatje te groot voor Buinen

Van de laatste vijf wedstrijden won Buinen er namelijk maar een en ook tegen Ter Apel werd het al snel duidelijk dat er niet veel te halen viel. De kampioenskandidaat zat na een half uur spelen al op rozen. Juri Tent had de score geopend, waarna deze werd uitgebreid door Robin Haan en Rick Krops. Voor rust werd het ook nog 0-4 door Tim Kuper.

In de tweede helft bleef Ter Apel bovenliggend en liep het nog verder uit naar een grote overwinning. Opvallend genoeg waren het deze middag allemaal verschillende doelpuntenmakers aan de zijde van Ter Apel. 0-5 werd door het Jeroen Schoonbeek, 0-6 door Leroy Veen en het slotakkoord was weggelegd voor Jordy Weggemans: 0-7. Door de overwinning nam Ter Apel de koppositie over van Nieuw Buinen, dat zijn wedstrijd tegen Weiteveense Boys afgelast zag worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV kijkt uit naar de nacompetitie

TEVV heeft in de laatst fase van de competitie haar derde nederlaag op rij ...

Pekelder Boys verliest in knotsgekke slotfase

Pekelder Boys – Bellingwolde was een treffen tussen twee ploegen die de punten hard ...

Dappere beloften Titan onderuit tegen Klazienaveen

Dinsdagavond stond voor de beloften van Titan en Klazienaveen de derde wedstrijd in de ...