Overzicht zondag 4e klasse D: Belangrijke driepunters voor SPW en Gasselternijveen

SPW en Gasselternijveen deden beiden goede zaken met een ruime overwinning.

IJhorst – SPW: 0-4

In de strijd om de onderste plaatsen in de zondag vierde klasse D heeft SPW goede zaken gedaan door directe concurrent IJhorst met 0-4 te verslaan. Grote man aan de kan van de bezoekers was Jelmer Jasken, die drie van de vier treffers voor zijn rekening nam. Na een kwartier spelen lagen de eerste twee doelpunten van Jasken er al in. Zijn hattrick werd voltooid diep in de tweede helft. Het slotakkoord was nog weggelegd voor Bram Poelman, die de eindstand op 0-4 bepaalde. Met de winst klom SPW over IJhorst heen op de ranglijst en staat het nu negende.

Gasselternijveen – Zwartemeerse Boys: 4-1

Ook Gasselternijveen deed goede zaken in de strijd om de onderste plaatsen. In eigen huis werd Zwartemeerse Boys met 4-1 verslagen, waardoor beide ploegen in punten weer gelijk staan. Bij rust leidde Nieveen met 2-0 door doelpunten van Rick Bokhorst en Stan Boxem. Na rust was Boxem opnieuw trefzeker, waarna invaller Can Yilmaz er nog eentje bij prikte. Via Daimy ten Velde wisten de bezoekers nog de spreekwoordelijk eer te redden. Nieveen blijft door de overwinning net boven de streep staan op de achtste plek. De voorsprong op SPW bedraagt twee punten, maar de Knoalsters hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Lars Baas wint en scoort bij rentree

Ondanks de 5-2 overwinning, de twee goals van Edwin Drenth, een goal en assist ...

HOC moeiteloos langs Witteveense Boys

HOC heeft op bezoek bij Witteveense Boys zonder moeite de drie punten meegenomen. Waar ...