GKC versloeg Roswinkel, Buinerveen en De Treffer ’16 liepen tegen een nederlaag aan.

GKC – SC Roswinkel: 3-2

GKC heeft in eigen huis een 3-2 overwinning geboekt op Sportclub Roswinkel. Daarmee blijven de Gasselters meedoen in de top vier van de ranglijst en lonkt er een plek in de nacompetitie. Twee doelpunten van Thijmen Niemijer en een goal van Bart Weishaupt bezorgden de thuisploeg de zege.

Pekelder Boys – Buinerveen: 7-2

Buinerveen ging op bezoek bij Pekelder Boys stevig onderuit. De thuisploeg wist maar liefst zeven keer het net te vinden. Met twee tegendoelpunten maakte Buinerveen de score nog wel wat dragelijker, maar uiteindelijk incasseerde het een forse nederlaag. Pekelder Boys wipte door de zege over Buinerveen heen naar plek zes. Buinerveen zakte naar plaats acht op de ranglijst.

Witteveense Boys ’87 – De Treffer ’16: 2-0

De Treffer ’16 kon niet voor een stuntje zorgen op bezoek bij titelkandidaat Witteveense Boys ’87. De thuisploeg won met 2-0 door doelpunten van Nick Huizing en Tim van Brouwershaven. De Treffer eindigde het duel met tien man na twee gele kaarten, en dus rood, voor Tim Zwinderman.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitstekend kwartier helpt Musselkanaal langs CEC

Het beste half uu r van het seizoen hielp Musselkanaal langs CEC. Na nog ...

Valthermond schrijft weer eens drie punten bij

Na het binnenhalen van de eerste periode belande Valthermond in een vormcrisis van jewelste ...