Titan kan geen vuist maken tegen koploper Peize

Titan kon zondag geen vuist maken tegen koploper Peize.

Voor Titan stond afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen de ongeslagen koploper Peize op het programma. In de thuiswedstrijd wisten de rood-witten met 0-0 gelijk te spelen, maar ditmaal bleek de koploper een maatje te groot en won het verdiend met 3-1.

Titan komt vroege achterstand tegen Peize niet meer te boven

De bezoekers begonnen niet goed aan de wedstrijd en daar kreeg het direct al de rekening voor gepresenteerd. Binnen vijf minuten lag de bal al achter doelman Remon Poede. Een kort genomen corner werd ingebracht door Bies en vervolgens binnengetikt door Wilt Vlietstra. Na een kwart wedstrijd lag ook de tweede binnen. Ivar Cats was het eindstation van vlot lopende aanval en hij schoot raak: 2-0. Titan wist nagenoeg niet gevaarlijk te worden. Ook Peize creëerde na de tweede treffer weinig kansen. Het bleef enkel bij een schot van Maurijn Timmer dat Poede eenvoudig kon keren.

Titan niet gevaarlijk tegen Peize

Na de rust liet Titan zich fysiek wat meer gelden en dat resulteerde ook in een optisch overwicht, maar echt gevaarlijk werden de gasten niet. Poede moest wel handelend optreden in een-tegen-een situatie en deed dat prima. Een kwartier voor het einde gooide invaller Patrick Timmer de wedstrijd definitief in het slot. Hij reageerde het meest attent op de voorzet van Cats en tikte van dichtbij binnen: 3-0. In de slotfase mocht Julian Luiten zijn debuut maken in het eerste elftal en hij kende een prima invalbeurt. Titan deed uiteindelijk nog wat terug via Peter van Elten. Hij schoot een makkelijk gegeven strafschop feilloos binnen: 3-1. Thijs Over kreeg in de blessuretijd nog een kans om het verschil terug te brengen naar één doelpunt, maar hij wist niet te scoren. Aanstaande zondag speelt Titan weer eens thuis. Het ontvangt dan op het eigen sportpark ASVB uit Blijham.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Cruciale winst voor Nieuw Buinen

Nieuw Buinen lijkt zich te hebben verzekerd van een nieuw seizoen in de eerste ...

Supertrio helpt Valthermond aan winst

Valthermond is het seizoen in de tweede klasse uitstekend gestart. Op het eigen sportpark ...