Titan verliest ook van ASVB

Titan ging in de slotfase onderuit tegen ASVB.

Foto Alisha Zwake-Kollmer, Titan ging in de slotfase onderuit tegen ASVB.

Titan en ASVB stonden dit seizoen nog niet eerder tegen over elkaar. Afgelopen zondag onder prima weersomstandigheden was het dan eindelijk zover in Nieuw-Weerdinge. ASVB kon de punten goed gebruiken om weg te komen uit de onderste regionen. Ook Titan had graag drie punten bijgeschreven, maar het waren de bezoekers die er met de volle buiten vandoor gingen: 0-2.

Zware blessure overschaduwt Titan – ASVB

De wedstrijd was nog maar net begonnen toen Lyron Winkel zwaar geblesseerd raakte. De jongeling kwam ongelukkig in botsing en moest per ambulance worden afgevoerd. Even voor drie uur kon de wedstrijd hervat worden. Titan kreeg de beste mogelijkheden om de score te openen. Klaas Anne Postmus was met een halve omhaal dichtbij de openingstreffer. Ook Patrick Luiten (kopbal op de lat), Dennis Katoen (inzet voor de lijn weggehaald) en Roy Super (een-op-een) wisten doelman Zuidema niet te passeren. ASVB wist daar in de eerste helft nauwelijks iets tegenover te zetten.

ASVB slaat toe in slotfase tegen Titan

In de tweede helft werd ASVB wel af en toe gevaarlijk, maar in eerste instantie voornamelijk met schoten uit de tweede lijn. Toch bleef Titan ook op zoek gaan naar de voorsprong. Voornamelijk via invaller Jos Smidt werd de thuisploeg gevaarlijk. Smidt zag zijn eerste schot net naast gaan en niet veel later werd zijn schot geblokt. ASVB werd in de loop van de tweede helft dreigender. Doelman Remon Poede wist een kwartier voor tijd nog knap redding te brengen op een inzet van dichtbij, maar was kansloos toen Jesper Korte vijf minuten voor tijd hard raak schoot: 0-1. Toen Sjoerd van der Ziel in de blessuretijd prachtig raak schoot vanaf ruim twintig meter waren de punten definitief binnen voor ASVB: 0-2. Titan zal zich snel moeten herpakken want aanstaande donderdag speelt het thuis de derby tegen Weerdinge.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen stelt nacompetitie veilig na overwinning op DVC

Gasselternijveen beleefde een makkelijke middag tegen DVC en heeft nacompetitie veilig gesteld.

Zwaarbevochten punt voor Valthermond

Valthermond kwam terug van een achterstand en sleepte een punt uit het vuur

SV Mussel maakt het zichzelf lastig

Na drie oefenwedstrijden, waarvan twee met grote cijfers werden verloren, stond de eerste bekerwedstrijd op ...