Gehavend Titan houdt Weerdinge op gelijkspel

Weerdinge en Titan kwamen niet tot scoren en moesten genoegen nemen met een punt.

Tien dagen eerder stonden beide ploegen op donderdagavond in Nieuw-Weerdinge tegenover elkaar en toen won Weerdinge in de slotfase met 1-2. Deze middag stonden er behoorlijk wat andere namen op het wedstrijdformulier. Voornamelijk bij de bezoekers. In een slechte wedstrijd kwamen beide ploegen niet tot scoren waardoor de brilstand op het scorebord bleef staan: 0-0.

Titan en Weerdinge kunnen publiek niet boeien 

Naast de waslijst aan afwezigen bij Titan bleek in de warming-up ook Julian Bruining niet fit genoeg om te starten. Hij werd vervangen door debutant Niek van Klinken. Het veldspel was van beide kanten verre van goed waardoor er nauwelijks kansen vielen te noteren. De eerste echte kans was op slag van rust voor de thuisploeg. Een voorzet van Jurrie Hilgenga werd door Patrick Lassche over gekopt.

Ook in de tweede helft waren de kansen zeer schaars. Tweemaal moest doelman Poede ingrijpen. Eerst op een schot van invaller Remco Eelsing en later op een schot van Willem van Loenen. Titan daarentegen creëerde praktisch geen kans. Het kwam niet veel verder dan een afstandsschot van Peter van Elten. De achterhoede van de rood-witten, waar invaller Yoran Duursma zijn debuut maakte, hield wel goed stand. Hierdoor bleef het bij 0-0 en daar konden voornamelijk de bezoekers wel mee leven. Aanstaande zondag speelt Titan de inhaalwedstrijd uit tegen ASVB.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like