Onstwedder Boys heeft een kansloze nederlaag geleden tegen TKB.

Onstwedder Boys heeft op zaterdagmiddag op Sportpark De Boskamp met 0 – 3 verloren van The Knickerbockers. Op de uitslag viel niets af te dingen. De studentenploeg uit Groningen was in alle opzichten de betere ploeg. Door dit resultaat staat de ploeg van trainer Harold Molanus nu op de tiende plek in de competitie met evenveel punten als Veendam 1894, dat vandaag niet in actie kwam.

Onstwedder Boys kansloos gelaten door TKB

Onstwedder Boys kan elk punt gebruiken om de nacompetitie te ontlopen. The Knickerbockers hebben bij winst nog een (kleine) kans om kampioen te worden en zijn in ieder geval nog in de race voor de nacompetitie (voor promotie naar de tweede klasse). Bij Onstwedder Boys keert Harm Visser weer terug in de basis. Rutgert Tipker en Luc Nieuwenhuis zijn wegens blessures afwezig. Op de bank zitten deze middag alleen jeugdspelers. The Knickerbockers (TKB) zijn de laatste weken bezig met een opmars en doen dus nog mee in de strijd om het kampioenschap in de derde klasse C. Bij de bezoekers ontbreekt topscorer Dennis van Roeden.

De ploeg uit Groningen is in de eerste helft de betere ploeg. De ploeg combineert gemakkelijker, speelt sneller en wint de meeste duels. Onstwedder Boys heeft veel moeite om de bal in de ploeg te houden. De thuisclub speelt slordig en is aanvallend onmachtig. In de eerste helft is het Luuk Janssen die namens The Knickerbockers een hoofdrol speelt. Na twaalf minuten spelen schiet hij vanaf een meter of twintig de bal tegen de buitenkant van de paal en na bijna een half uur spelen is het Janssen die de bezoekers op een 0 – 1 voorsprong zet.

Lees hier het volledige verslag: Onstwedder Boys – TKB

Bron: Onstwedde.info

Doe ook mee aan de FC Kanaalstreek EK-Pool! Hoofdprijs 400 euro, max 100 deelnemers, vol = vol! Klik hier voor meer info en deelname

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like