Overzicht nacompetitievoetbal: Sellingen en Musselkanaal rondje verder, Nieuw Buinen snel klaar

Musselkanaal en Sellingen zijn door naar de halve finale, voor Nieuw Buinen zit de competitie erop.

Foto VV Sellingen, Sellingen wist het eerste thuisduel te winnen van Akkrum.

Sellingen – Akkrum: 4-2

Sellingen mag nog altijd blijven hopen een langer verblijf in de tweede klasse. In eigen huis werd Akkrum met 4-2 verslagen. Corné Prins en Ian de Vrieze waren belangrijk voor de thuisploeg en scoorden elk twee treffers. Idsert Bosma en Emile Vis troffen doel voor de bezoekers. Sellingen neemt het nu in de halve finale op tegen Beilen.

Musselkanaal – VENO: 3-1

Ook Musselkanaal plaatste zich voor de halve finale van de nacompetitie. De Groenwitter won in eigen huis met 3-1 VENO. Kevin Oosting zette de thuisploeg na een dik kwartier spelen op voorsprong, waarna Mark van der Laan de voorsprong kort na rust verdubbelde. Niels Visscher bracht de spanning nog even terug, maar Niels Becker schoot de thuisploeg in veilige haven: 3-1.

Nieuw Buinen – Siddeburen: 0-1

Voor Nieuw Buinen eindigde het seizoen toch enigszins teleurstellend. Het had lange tijd de beste papieren voor het kampioenschap in de zondag vierde klasse D, maar moest dat op het einde nog FC Ter Apel ’96 laten. In de nacompetitie ging het echter ook direct mis. Siddeburen ging er met een 0-1 overwinning vandoor, waardoor het seizoen er voor de Buunermonders op zit. Maurice Jonkman scoorde de enige treffer van de wedstrijd.

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Hattrick Rick Hartman helpt SETA voorbij Nieuw Balinge

SETA is na de winterstop uitstekend begonnen, met een 3-1 overwinning op Nieuw Balinge. ...

Gefrustreerd Musselkanaal hard onderuit bij Bargeres

Musselkanaal is niet te benijden. De groenhemden bevinden zich aan de onderkant van ranglijst ...