SPW veegt THOS volledig van de mat

SPW heeft zaterdagavond op indrukwekkende wijze afgerekend met THOS. De bezoekers uit Beerta hadden niets in de melk te brokkelen en leden een smadelijke nederlaag. Op sportpark ‘Noord’ stopte de teller namelijk pas bij veertien (!) treffers: 14-0.

Eenzijdig
Al vanaf de aftrap was het eenrichtingsverkeer en leek de openingstreffer een kwestie van tijd. Dit bleek de waarheid, want al snel maakte Jelmer Valk de 1-0. Ondanks dat SPW niet een heel erg goed speelde en het tempo aan de lage kant lag, was het verschil halverwege de wedstrijd al fors: 5-0. Na de thee werd de ene na de andere Knoalster aanval op de mat gelegd, waaruit ook regelmatig gescoord werd.

Rentree Poelman
Uitblinkers tijdens de eenzijdige wedstrijd waren middenvelder Renze Poortinga, Chris Reijke en Erik Meijer: zijn maakten gezamenlijk acht treffers. De mooiste treffer van de avond kwam echter op naam van Benjamin Eling, die in totaal drie treffers maakte. Hoogtepunt van de wedstrijd was de terugkeer van Bram Poelman: de middenvelder keerde terug na langdurig blessureleed en luisterde zijn rentree op met een treffer. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Richard Wiggers schiet HOC langs Sweel

HOC blijft het verrassend goed doen in de vierde klasse D. De promovendus won ...

Gasselternijveen verrast Wedde

Gasselternijveen verraste koploper Wedde en nam de drie punten mee.

Nieuw Buinen wint met ruime cijfers van ASVB

Een uitstekende start voor Nieuw Buinen, dat met ruime cijfers wist te winnen van ...