Overzicht nacompetitievoetbal: Sellingen haalt finale, Musselkanaal vliegt eruit

Sellingen blijft in de race voor de tweede klasse, Musselkanaal ligt eruit.

Foto Gert Meulman (Rondom de Velden), Bjorn de Roo kopt raak namens Sellingen en viert zijn treffer

Sellingen – Beilen: 3-0

Sellingen heeft nog altijd zicht handhaving in de 2e klasse na een 3-0 overwinning op Beilen. De thuisploeg kreeg al snel een gewenste voorsprong via Bjorn de Roo, die al binnen tien minuten raak kopte uit een corner. Dat kunststukje herhaalde De Roo nogmaals in de twee helft na een uur spelen. Beilen kreeg vervolgens de aansluitingstreffer niet meer op het bord en Sellingen strooide in de laatste minuut van de wedstrijd nog wat extra zout in de wonden met de 3-0 van invaller Jan Anne Dijkstra. Sellingen staat daardoor in de finale en neemt het daarin op tegen Ruinen. Die wedstrijd wordt gespeeld in Ruinen.

Fotoreportage Gert Meulman (Rondom de Velden): Sellingen – Beilen

EHS ’85 – Musselkanaal: 3-2

Waar het Sellingen wel lukte om de finale te bereiken, daar lukte Musselkanaal dat niet. De Groenwitter ging op bezoek bij derdeklasser EHS ’85 met 3-2 onderuit. De thuisploeg stond na een half uur spelen op een 2-0 voorsprong via Daniek Camies en Richard Fuhler. Aron Berends bracht de spanning terug in de tweede helft, waarna EHS na rood voor Camies ook nog met tien man kwam te staan. Toch slaagde Musselkanaal er niet in om de wedstrijd naar zich toe te trekken en verloor het uiteindelijk met 3-2. Opvallend genoeg werd de laatste treffer gemaakt door doelman Noah Sahetapy.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan zet ook HOC aan de kant

Onder zomerse omstandigheden troffen Titan en HOC elkaar donderdagavond voor hun onderlinge inhaalduel. Titan ...

Sellingen pakt drie belangrijke punten

Aan de hand van Erik-Jan Veerbeek en Ian de Vrieze heeft Sellingen de belangrijke ...