SPW wint in slecht duel van Nieuweschans

SPWSPW blijft goed meedoen om de titel in 5F. Op bezoek bij rode lantaarndrager Nieuweschans wonnen de mannen van Henry Meijerman vrij eenvoudig met 1-3 en daarmee blijft het gat met koploper PJC vier punten. Komende zondag (4 december red.) staat de kraker tegen de Pekelders op het programma en kunnen de Knoalsters het gat verkleinen tot één punt. 

Moeilijk voetballen
Het was moeilijk voetballen op het natte, gladde veld in het grensdorp. Dit leek in het voordeel van de thuisclub dat een grote kans kreeg, maar keeper De Jonge van SPW was op zijn post. Voetballend was het erg matig wat beide ploegen lieten zien en kansen waren er weinig tot niet. Toch kwamen de gasten wel op voorsprong via Jelmer Valk, die attent de 0-1 binnen tikte en even later bepaalde Rodan Farrell met een kopbal de ruststand op 0-2. 

Doelsaldo opschroeven
In de tweede helft wilde SPW doordrukken en het doelsaldo opschroeven, echter werkte het veld niet in het voordeel van de blauwhemden en ook had Nieuweschans verdedigend de zaakjes goed voor elkaar. Ook aanvallend liet de thuisploeg zich gelden, wat resulteerde in de aansluitingstreffer van Steffan Kuiper: 1-2. 

Goudhaantje Farrell
SPW moest dus nog alle zeilen bijzetten om de drie punten mee te kunnen nemen naar Stadskanaal en gelukkig was daar goudhaantje Rodan Farrell die met zijn tweede van de middag de marge weer op twee zette: 1-3. Dit was tevens de eindstand, waarmee SPW ook deze slechte wedstrijd in winst wist om te zetten. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NKVV tegen Borger gestaakt na 76 minuten bij nipte voorsprong voor Borger.

Het duels tussen NKVV en Borger moet nog worden uitgespeeld, de scheidsrechter viel een ...