Nacompetitie moet Onstwedder Boys redden

Onstwedder Boys is er niet geslaagd om directe handhaving af te dwingen. In het laatste duel van de reguliere competitie was het noodzakelijk om van Be Quick 1887 te winnen. Dit lukte niet: 4-0. Door dit resultaat zijn de oranjehemden veroordeeld tot het spelen van nacompetitie.

Slechte omstandigheden

Een overwinning tegen de ploeg uit Haren zat er eigenlijk nooit in voor de mannen van Richard Streuding. De omstandigheden (veld en temperatuur) waren niet in het voordeel van de Boys en toen men halverwege de wedstrijd slechts één kans had gecreëerd en met 1-0 achter stond was het geloof nagenoeg verdwenen.

Kansen gemist

In het tweede bedrijf probeerden de oranjehemden het nog wel. Nick Wagenaar, Harm Visser en Jelle de Vries kregen nog wel kansen op een treffer, maar alle kansen werden gemist. In de slotfase besliste de thuisploeg het duel door in tien minuten drie keer te scoren.

VIOD

Onstwedder Boys strijdt de komende twee zaterdagen tegen VIOD (4) en de winnaar van het duel Oostergo (4) – SJS (4) om een plek in de derde klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC houdt aansluiting met de top

Aanhaken of afhaken, dat was de inzet van de wedstrijd tussen GKC en Zandpol. ...

SPW verslaat concurrent BNC

SPW heeft afgelopen zondag goede zaken gedaan in 5E. Door op het eigen sportpark ...