Alteveer verrassend onderuit tegen Valther Boys

Koploper Alteveer ging in eigen huis onderuit tegen Valther Boys.

Koploper Alteveer heeft zich in eigen huis laten verrassen door Valther Boys. De koploper van 5E kwam in de tweede helft wel op een 1-0 voorsprong, maar was niet in staat om dit vast te houden. In het laatste kwartier maakte Valther Boys de achterstand ongedaan en zegevierde het uiteindelijk met 1-2.

Alteveer trad enigszins gehavend aan in het duel met Valther Boys, maar hield in de eerste helft gelijke tred met de bezoekers. De betere kansen waren voor Alteveer, maar topschutter Dennis Klooster had het vizier niet op scherp staan. Een lobje spatte uiteen op de lat en ook alleen voor de Valther Boys-goalie faalde Klooster. Aan de andere kant kregen ook de gasten een grote kans, maar doelman Van Duuren haalde de bal van de lijn.

Betere van het spel

In de tweede helft was het Valther Boys dat het betere van het spel had. Alteveer kreeg wel een grote kans op de voorsprong, maar wederom belandde een schot van Klooster op de lat. Uiteindelijk kwam Alteveer tegen de verhouding in toch op voorsprong door een afstandsschot van Gaatze Postma.

Een paar minuten later werd deze voorsprong teniet gedaan. Een schot van Tommy Rijswijk werd van richting veranderd en keeper van Duuren was kansloos. Even later kwam Alteveer zelfs op achterstand door een doelpunt van Joram Muntinga. Alteveer probeerde in de slotfase nog om een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar kwam daar uiteindelijk niet meer toe. Rudy Akpinar had de gelijkmaker nog wel op zijn schoen, maar zag zijn inzet naast gaan en dus bleef het bij 1-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal weet weer wat winnen is

Twee wedstrijden op rij ging SC Stadskanaal onderuit, maar in de thuiswedstrijd tegen Zuidwolde ...

Valthermond kan het tij nog niet keren

De ontmoeting tussen Valthermond en Emmeloord was een wedstrijd tussen twee ploegen die de ...

Borger verslaat directe concurrent

Borger heeft goede zaken gedaan door in eigen huis met 3-0 te winnen van ...