De Treffer ’16 wint met duidelijke cijfers van JVV

De Treffer ’16 versloeg JVV met ruime cijfers.

De Treffer ’16 heeft hele goede zaken gedaan met de 7-2 overwinning op JVV. De club uit 2e Exloërmond zag diverse ploegen bovenin punten verspelen en klom door de zege naar de tweede plaats op de ranglijst op twee punten achterstand van koploper Alteveer.

Het begin van de wedstrijd was goed te noemen voor De Treffer, dat na twintig minuten spelen al met 2-0 voor stond. Gerco de Vries en Patrick Prins zorgden kort achter elkaar voor de doelpunten.

Wedstrijd gespeeld

Toen het na een dik half uur spelen al 4-0 stond was de wedstrijd al zo goed als gespeeld. Wederom vielen de goals kort achter elkaar en waren het Pascal Manning en de Vries die scoorden. Vlak voor rust deed JVV nog wel wat terug via clubtopscorer Dennis de Roo, die zijn doelpuntje mocht meepikken: 4-1.

Maar ook na rust werd het nooit meer spannend en zorgde Marco Filips in de 65e minuut voor de 5-1. Daarna bleef het een tijdje rustig voor beide doelen en vielen er pas in de absolute slotfase nog een aantal doelpunten. Via Roy Veen kwam JVV in de 84e minuut op 5-2, maar de thuisploeg maakte er uiteindelijk nog een grotere zege van. Roelof Komdeur zorgde voor de 6-2, waarna het slotakkoord voor Marco Kloppenburg was: 7-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV sprokkelt weer een puntje

In de wedstrijd tegen Avereest begon NWVV uitermate slecht aan de wedstrijd. Na een ...

Valthermond krijgt te weinig tegen Germanicus

Valthermond leek op de overwinning af te stevenen in Coevorden, maar de blessuretijd deed ...

Sellingen verslaat concurrent Gieterveen

Voor Sellingen en Gieterveen was het afgelopen zondag aanhaken of afhaken en na afloop ...