Gieterveen verloor op de slotdag van Hoogersmilde.

Gieterveen is het seizoen geëindigd met een nederlaag. In eigen huis verloor het met 2-3 van Hoogersmilde, na een 1-2 ruststand. De Gieterveners eindigden door de nederlaag op de tiende plek in de zondag 4e klasse D. Hoogersmilde ging door de zege over Gieterveen heen op de ranglijst net als MOVV.

Gieterveen kwam in de eerste helft na een kwartier spelen op een 0-1 achterstand door Robin Hatzmann. Diezelfde Hatzmann was ook verantwoordelijk voor de 0-2 na een klein half uur spelen. Stefan van der Veen zorgde op slag voor rust voor de aansluitingstreffer.

Hoogersmilde kwam echter snel na rust alweer op 1-3 via Sebastian Gryglicki. Een kwartier voor tijd maakte Niek Drent, in zijn laatste wedstrijd voor Gieterveen, de wedstrijd nog weer spannend: 2-3. Maar verder dan dat kwam de thuisploeg niet meer en dus sloot Gieterveen het seizoen af met een nederlaag.