MOVV zegevierde op bezoek bij Eext en deed dat met ruime cijfers.

Eext is in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen een flinke nederlaag aangelopen. In eigen huis bleek MOVV met 2-6 te sterk na negentig minuten spelen. Eext begon nog wel aardig aan het duel en creëerde wat kansen, maar het was MOVV dat op een 0-1 voorsprong kwam. Aaron Sportel benutte een makkelijk gegeven strafschop. Vervolgens liepen de bezoekers snel uit naar een 0-3 voorsprong via Jordi Blaauw en Twan Smit. Eext kon vlak voor rust nog iets terug doen door een doelpunt van Jasper Kievit. Na rust leek Eext helemaal weer terug in de wedstrijd te komen, nadat het snel de aansluitingstreffer scoorde via Niels Buiter. Dat bleek echter niet meer het geval, want het was MOVV dat in de tweede helft nog een aantal malen door de defensie van Eext sneed. Via twee doelpunten van Blaauw en een goal van Raymond Imminga liep MOVV nog uit naar een grote overwinning: 2-6.