Gasselternijveen walst over Vios heen

Gasselternijveen kende weinig moeite met VIOS en won met ruime cijfers, de derde zege op rij alweer voor Nieveen.

Gasselternijveen heeft voor de 3e keer op rij gewonnen en zet daarmee een goede serie voort. Nieveen was in Oosterhesselen veel te sterk voor VIOS en won met ruime cijfers: 1-6. Het leverde de derde plek op de ranglijst op in de zondag vierde klasse D.

Gasselternijveen begon net zoals de voorgaande weken scherp aan de wedstrijd. De piepjonge Menas Sihasale tekende al binnen de  minuut voor de 0-1. Even later was het al snel 0-2 door goed voorbereidend werk van Siem Salomons en was het Maarten Hommes die de 0-2 op jet scorebord zette.

Gasselternijveen loopt uit naar grote zege

Na 25 minuten kwam Vios voor het eerst opzetten, maar doelman Koops redde vakkundig. Even later moest Maarten Hommes ziekjes het veld verlaten,  voor hem in het veld kwam zijn broertje Thijmen Hommes.  Voor rust had Wessel Koomans met twee grote kansen de wedstrijd al kunnen beslissen maar deed dit niet en zo was de ruststand 0-2. Na rust begon Nieveen scherp en was het de ingevallen technicus Thijmen Hommes die de 0-3 op het scorebord bracht. Even later was het Sihasale die met zijn tweede van de middag de 0-4 maakte. Daarna was het weer de beurt aan Thijmen Hommes die met een fraaie actie de 0-5 maakte. Vios deed nog wat terug en maakte 5-1. Het slotakkoord was voor de goed spelende Koomans die de 6-1 maakte wat tevens de eindstand was.