Veelerveen heeft ook geen moeite met DWZ

Veelerveen blijft foutloos in de zondag 5e klasse C en wist ook DWZ aan de zegekar te binden.

Foto Jacob Musch, Jesse Bergman maakt de 0-1 voor Veelerveen.

Veelerveen heeft nog altijd de perfecte score in de zondag 5e klasse C. De koploper kwam ook tegen DWZ niet in de problemen en boekte een ruime 2-6 overwinning. Daarnaast zag het concurrenten THOS en WEO tegen elkaar gelijkspelen, waardoor men het gat vergrootte naar respectievelijk 5 en 7 punten.

Op bezoek bij DWZ opende Veelerveen de score na een kwartier spelen. Ivar Mulder bediende Jesse Bergman op maat en de middenvelder kon simpel binnen tikken: 0-1. Mulder stond ook aan de basis van de 0-2, dit keer was aanvaller Jelle Oost de afmaker. Diezelfde Oost bepaalde op slag van rust de stand op 0-3, waardoor Veelerveen al op rozen zat na 45 minuten spelen. DWZ had de spanning enigszins kunnen terugbrengen, maar mistte een strafschop.

Na de pauze scoorde Veelerveen snel de 0-4 en leek het pleit helemaal wel beslecht. Maar na de treffer van Roy Dekker verslapten de gasten en kwam de thuisploeg plotseling terug tot 2-4 via Dion Berisha en Henry Hut. De bezoekers lieten het verder ook niet komen en wisten zelfs nog een ruime overwinning neer te zetten dankzij goals van Yoran Reit en Olaf Gijben.

Foto’s Jacob Musch: DWZ – Veelerveen