Westerwolde weet PJC nipt van zich af te slaan

Westerwolde heeft een zwaarbevochten overwinning behaald op promovendus PJC. Na een ruime voorsprong halverwege, lieten de Vlagtwedders hun opponent gevaarlijk dichtbij komen: 2-3. Westerwolde staat door deze overwinning op de vijfde plaats in de vierde klasse C.

Droomstart

De ploeg van Loek Swarts kende een droomstart: Kevin van der Laan scoorde al in de eerste minuut. Amper vijf minuten later wist ook Jeremy Hekman het doel te vinden, toen hij vanuit een corner beheerst raak schoot. Hierna kwam PJC terug in de wedstrijd, maar doelpunten leverde het offensief niet op. Sterker, na een half uur spelen bekroonde Kevin van der Laan een indrukwekkende solo met zijn tweede treffer van de middag.

Over de streep

En toen Merijn te Velde kort na de thee een mooie kans kreeg op een vierde Vlagtwedder goal leek er geen vuiltje aan de lucht. De Pekelders vochten zich daarna terug in de wedstrijd. En toen er na een uur spelen 2-3 op het scorebord stond, kregen de bezoekers het toch nog even benauwd. Het lukte hen echter om de overwinning over de streep te trekken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Slotfase nekt Borger in Hollandscheveld

Met nog tien minuten op de klok leidde Borger nog met 0-1 bij Hollandscheveld en ...

TEVV slaat Roden van zich af

TEVV heeft zich via een 1-1 gelijkspel in Roden verzekerd van een tweeluik tegen ...

Terug in de tijd: Gasselternijveen de sterkste in burentwist met Gieterveen

Gasselternijveen won de burenderby van Gieterveen en deelde zo de eerste tik van het ...