Valthermond onmachtig tegen Twedo

ValthermondValthermond heeft voor de vijfde week op rij hun competitiewedstrijd niet in winst om weten te zetten. Op bezoek in Veenoord bij nummer twee Twedo gingen de Mondkers met 3-0 onderuit en drie keer was het spits Bas Kamst die wist te scoren. Door de eigen nederlaag en de overwinning van Musselkanaal op koploper SVV ’04, staat Valthermond nu op de vierde plaats in 3D.

Trainer Rick Slor moest voor aanvang behoorlijk puzzelen met zijn opstelling. Door blessures en schorsingen moest hij noodgedwongen een beroep doen op een groot aantal tweede elftal spelers, die het moeilijk hadden tegen de ervaren spits Kamst. Valthermond was in de eerste vooral gevaarlijk via de beide flanken en maakte het de verdediging van van de thuisploeg erg lastig, maar gescoord werd er helaas niet. Twedo bleek meer trefzeker en het was Bas Kamst die de 1-0 op het scorebord zette, wat tevens ook de ruststand was.

De tweede helft een onmachtig Valthermond, omdat de defensie van Twedo nu wel de controle had over de voorwaartsen. Door nogmaals twee doelpunten, en dus een hattrick, van Bas Kamst werd de eindstand bepaald op 3-0.

Door de slechte resultaten van de afgelopen weken zijn de blauw-witten tijdelijk afgehaakt in de strijd om de tweede plaats. De achterstand op de Twedo is inmiddels opgelopen tot acht punten en ook buurman Musselkanaal heeft vier punten voorsprong. De komende wedstrijd wordt op 6 april gespeeld tegen Veendam 1894, dat na het behalen van de periodetitel ook in een lastige fase zit.
 
Bron: www.tweenul.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC blijft kanshebber voor de titel

De spanning neemt toe in de vijfde klasse F. Samen met EEC, IJhorst en ...

Ter Apel maatje te klein voor Raptim

Na de afgelasting van vorige week stond voor FC Ter Apel ’96 een thuiswedstrijd ...