Daan Stam bezorgt Ter Apel ’96 drie punten

Ter Apel '96Het weer was zondagmiddag wel het beste wat de toeschouwers op sportpark ‘t Heem in Ter Apel hebben gezien, want qua voetbal was het zeer matig bij Ter Apel ’96. De gasten hadden dan ook zeker een punt verdiend, maar het was Daan Stam die zijn ploeg behoedde voor puntverlies.

Slechte vertoning
In de heenwedstrijd in Dalerveen waren de mannen van Rik Udema nog heer en meester en werd er met 1-5 gewonnen. Vanmiddag was het echter een hele slechte vertoning. Niets lukte, het leek wel of de spelers het zogenoemde ‘pap’ in de benen hadden. DSC ’65 daarentegen kwam een stuk beter voor de dag en de ploeg van trainer Meppelink had dan ook zeker meer verdiend deze middag.

Lichtpuntje
Beide ploegen wilden misschien wel, maar goed was het niet en de kansen waren op één hand te tellen. De rood- zwarte formatie verkeert niet in allerbeste vorm momenteel en sommige individuen spelen soms ver onder de maat. Een lichtpuntje bij de Ter Apelers was vandaag Daan Stam, die aanvallend nog wel één en ander teweeg bracht. Het was dan ook de kleine spits die de wedstrijd in het voordeel van Ter Apel ’96 besliste, waar iedereen dacht dat de wedstrijd als een nachtkaars uit zou gaan. Met een schot in de verre hoek bepaalde hij de eindstand op 1-0.

Nadenken
Hiermee kreeg Ter Apel teveel en DSC ’65 te weinig, daar was iedereen het na afloop over eens. Voor Udema en zijn ploeg geeft deze wedstrijd veel stof tot nadenken, want volgende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen Schoonebeek. Hier valt nog iets recht te zetten, want thuis werd er met 0-2 verloren, waar men, toen wel, recht had op meer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen laat Eext ontsnappen

In de strijd om een zo hoog mogelijke eindklassering in de vijfde klasse F ...

Borger eenvoudig langs NWVV

Borger verstevigde met de winst op NWVV zijn koppositie.