borger-mussel
Ook in Borger werd de wedstrijd tegen Mussel afgewerkt onder regenachtige omstandigheden

In de laatste speelronde van dit seizoen stond er in 4D een Kanaalstreek derby op het programma, namelijk die tussen Borger en Mussel. Tijdens deze wedstrijd stond alleen de eer op het spel: Borger heeft namelijk al een (vervangende) periode gewonnen en Mussel staat veilig in de middenmoot. Lang leek het erop dat Mussel met de overwinning aan de haal zou gaan, maar in de slotfase kwam Borger via twee goals van Ronald Bulthuis alsnog langszij.

In de openingsfase was Borger de bovenliggende partij en kreeg het een aantal kansen om de score te openen. Zo kon Christiaan Vos alleen op doelman Folkers af gaan, maar zijn inzet ging naast. Langzamerhand namen de gasten steeds meer het heft in handen en via Gydo Buurman kwam Mussel op een 0-1 voorsprong. Bij de thuisploeg was het duidelijk te zien dat er niets op het spel stond en was de wil om te winnen niet echt aanwezig. Zodoende bleef Mussel gevaarlijk, maar wisten zij dit nog niet uit te drukken in een tweede doelpunt.

In de tweede helft was het nog steeds Mussel dat de boventoon voerde en zij kwamen via Elwin Mooibroek ook op 0-2. De derde treffer hing vervolgens in de lucht, maar omdat deze niet viel bleef de schade beperkt en ging Borger meer aandringen. De groenhemden kwamen een kwartier voor tijd via Ronald Bulthuis op 1-2 en even later was dezelfde speler ook verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Bulthuis had zelfs nog kans op loepzuivere  hattrick, maar zijn derde poging belandde op de paal.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel en gezien het wedstrijdverloop was deze uitslag ook terecht. Borger eindigde hiermee op de vierde plaats en speelt in de nacompetitie twee keer tegen Zuidhorn voor een plaats in de derde klasse. Mussel sluit de competitie af op een keurige zevende plaats.

Bron: www.tweenul.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Weerdinge in slotfase langs Westerwolde

In de slotfase trok Weerdinge in de wedstrijd tegen Westerwolde de overwinning naar zich ...

Stadskanaal is Weerdinge nu wel de baas

Het moet wel één van de ontmoetingen zijn geweest waar de spelers van Stadskanaal ...