Een moment voor het doel van Musselkanaal, op het zonovergoten sportpark Parklaan
Een moment voor het doel van Titan, op het zonnige sportpark Parklaan

Na de 4-0 overwinning van Titan op eigen veld, moesten de rood-witten zondag op bezoek bij Musselkanaal voor de return. Hoewel het doorgaan naar de volgende ronde niet echt in gevaar kwam, deed Musselkanaal er alles aan om een goed resultaat te behalen. Net als onze bondscoach toverde trainer Wilbert Arends van Musselkanaal een aangepaste 3-4-3 opstelling uit de hoge hoed en zette daarmee de Nieuw- Weerdingers flink onder druk. Dit resulteerde na een half uur in de 1-0 van Ferdinand van der Sluis, die in de rebound kon afronden. Vier minuten daarna kwamen de gasten alweer op gelijke hoogte via Willem Prins, die in de heenwedstrijd ook al wist te scoren. Op slag van rust herstelde Jeroen Drenth de voorsprong, door ook in de rebound na een vrije trap de 2-1 aan te laten tekenen.

Een kwartier na rust was het Dennis Faber die via een mooi afstandsschot de 2-2 maakte en daarmee de volgende ronde veilig stelde. Uiteindelijk ging de winst nog wel naar de groenhemden, die via wederom Ferdinand van der Sluis met een formidabel doelpunt op 3-2 kwamen en daarmee het seizoen afsloten met een overwinning. Trainer Arends stelde na afloop dat een ruimere overwinning mogelijk was geweest, indien er wat zorgvuldiger met de kansen was omgesprongen. Nu kwam de ruime nederlaag in de eerste wedstrijd zijn ploeg duur te staan. Erik Hendriks, trainer van Titan, vond zijn ploeg mat spelen en kijkt alvast vooruit naar de laatste ronde richting handhaving. In deze twee wedstrijden is Helpman, nummer twee van 3C, de tegenstander.