TEVV slaat Roden in de slotfase van zich af

TEVVEen nieuwe voetbaljaargang beginnen tegen een promovendus: er zijn slechtere scenario’s te bedenken in het leven van een voetbaltrainer. En hoewel het niet vanzelf ging mocht Hans Kamphuis, trainer van tweedeklasser TEVV aan het eind van de wedstrijd een overwinning bijschrijven. Bijschrijven, want in de bekerwedstrijden werden ook al drie zeges geboekt. Het sterk vernieuwde elftal van de blauw-gelen kent daarmee een heerlijke beginfase van het seizoen. Matchwinner in de met 1-2 gewonnen wedstrijd was invaller Oguzhan Altun.

Overigens was er wel een blessure van Joeri Westerhof voor nodig om Altun binnen de lijnen te hebben. Dit gebeurde al in het eerste kwartier. In het restant van de wedstrijd liet de buitenspeler vervolgens zien een speler te zijn, waar iedere verdediger zijn handen vol aan heeft. Dit gold in Roden overigens ook voor collega-aanvallers Jurnel Rojer en Ayhan Bas. Meerdere keren werd dit duo gezamenlijk gevaarlijk, maar kwam het niet tot scoren. Dit lukte Jan-Jaap Wever voor de thee nog wel: hij rondde een voorzet van Rojer succesvol af. 

In het tweede bedrijf kwam Roden enigszins gelukkig op gelijke hoogte. Een hoekschop van de thuisploeg werd terug gelegd, waarna het daaropvolgende schot van richting werd veranderd. Door de afwijking was doelman Wim Kok kansloos. Op basis van de tweede helft maakte de promovendus zeker aanspraak op een punt en goed keeperswerk van Kok voorkwam zelfs meer. Toch zag trainer Kamphuis zijn ploeg dus aan het langste eind trekken: in de blessuretijd viel de bal uit de klus gelukkig voor de voeten van Altun, die hem vervolgens over de Roder goalie in het doel plaatste. Volgende week wacht de ontmoeting met Actief voor TEVV. De ploeg uit Paterswolde won haar eerste wedstrijd ook. 

Bron: www.tweenul.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel vergeet zichzelf te belonen

SV Mussel is afgelopen zaterdag vergeten zichzelf te belonen. Na een voorsprong (0-2) wist ...

SPW lijdt duur puntverlies in Bareveld

In de vijfde klasse D stond afgelopen weekend een topper op het programma tussen ...

SETA met lege handen tegen VVAK

SETA heeft in een rechtstreekse ontmoeting met VVAK, concurrent in de strijd om plaats ...