Valthermond laat niets heel van v.v. Sweel

ValthermondNa het toch wel teleurstellende seizoen 2013-2014 is v.v. Valthermond er veel aan gelegen om dit seizoen betere resultaten te boeken. Onder leiding van Harris Huizingh, die aan zijn eerste seizoen als trainer van de Mondkers is begonnen, is de eerste stap gezet: na de nederlaag van vorige week werd nu wel gewonnen. Tegen v.v. Sweel werd een ruime 0-5 overwinning geboekt, onder meer door drie goals van Edwin Drenth.

In feite kwam de overwinning van de blauw-witten geen moment in gevaar. Want vanaf het eerste fluitsignaal was men de bovenliggende partij in het duel met het samenvoegsel van ZBC Zweeloo en Sportclub Zweeloo. De thuisploeg, die rasvoetballer Ruud Jalving het komende seizoen node zal missen, moest zich beperken tot tegenhouden. In het eerste deel van de wedstrijd leverde het overwicht van Valthermond niet direct grote kansen op, maar toen routinier Theo Gennissen na ruim een half uur spelen de score opende, was de wedstrijd gespeeld. Helemaal toen Edwin Drenth nog voor het drinken van de thee de tweede treffer van de gasten liet noteren.

TG
Valthermond rolde aan de hand van aanvoerder Theo Gennissen v.v. Sweel op… (foto: v.v. Valthermond)

In het tweede bedrijf zette Valthermond de lijn van de eerste helft voort, en zo werd v.v. Sweel van het spreekwoordelijke kastje naar de muur gestuurd. In het restant van de wedstrijd liet Edwin Drenth zich kronen tot de meest productieve speler van de middag. In de vijftigste minuut maakte hij zijn tweede, om vervolgens een kwartier voor tijd zijn hattrick compleet te maken én de eindstand op 0-5 te bepalen. De vierde Mondker treffer kwam op naam van Patterick Feiken. In de derde wedstrijd van het seizoen zal Valthermond aantreden tegen CEC, dat op zes punten staat na twee wedstrijden.

Bron: v.v. Valthermond

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jordy Oost schiet Musselkanaal weer naar winst

Van goed voetbal was amper sprake op het Sportpark aan de Parklaan te Musselkanaal. ...

SETA puntloos tegen Damacota

Afgelopen zaterdag mocht het eerste elftal van SETA aantreden tegen Damacota. Voor de Musselkanaalsters ...