Nieveen kampioen van de gelijke spelen

E-GEn ook de derde wedstrijd resulteerde voor Gasselternijveen in een gelijkspel. Waar GKC en Zandpol in de achterliggende weken gelijke tred hielden met de roodhemden, was het nu streekgenoot EEC. De blauw-witten dachten met de remise lichte schade op te lopen in de strijd om de koppositie, maar niet is minder waar: EEC is samen drie andere ploegen koploper in de vijfde klasse E.

Gasselternijveen moest het in de uitwedstrijd doen zonder vier basisspelers, die door verschillende redenen niet aanwezig waren. Toch begon de formatie van trainer Roeland Deuring prima aan de wedstrijd. De roodhemden zagen het overwicht na een kwartier spelen beloond worden met een treffer. Op aangeven van Thom Weggemans kon aanvaller Rick Alting de bal in het doel tikken. EEC leek dus met een achterstand de kleedkamer in te gaan, maar Mark Vos bracht de ploegen weer op gelijke hoogte, toen hij de buitenspelval omzeilde en in een onderling duel met doelman Bies koelbloedig bleek.

Voor en na rust wisselde Deuring twee spelers, waarmee ook de bank van de bezoekers uitgeput raakte. De rollen waren in het tweede bedrijf omgedraaid en EEC probeerde met haar aanvalsspel Gasselternijveen vast te zetten. Dit lukte aardig, maar Rolf Bies bleek voor de thuisploeg een hinderlijke sta in de weg. Voor de nummer tien van de ranglijst, die volgende week SC Balkbrug ontvangt, had Alting tien minuten voor het einde van de wedstrijd zijn tweede goal op de schoen, maar hij zag zijn inzet stranden. Voor EEC staat volgende week opnieuw een Kanaalstreek-derby op het programma: de ploeg van Chiel Boeser gaat dan op bezoek bij HOC.

Bron: v.v. Gasselternijveen

Woortman                               AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Beloften Titan en Zwartemeer halen het einde niet

In de  tweede wedstrijd van de Noordlease/HeigroCup heeft het beloftenteam van Titan zijn eerste drie punten binnen. Op bezoek bij de ...

Borger blijft in de race voor promotie

Na de thuisnederlaag tegen Waskemeer moest Borger afgelopen zaterdag de draad weer oppakken in ...