Fotoverslag: Borger te sterk voor Mussel

M-BOp het prachtige sportpak ‘De Slenk in Mussel verloor de plaatselijk ‘SV’ met duidelijke cijfers van titelkandidaat Borger. De bezoekers maakten op het overigens slecht bespeelbare veld vijf goals, waar Mussel slechts één keer doel trof: 1-5. Na een half uur was het Jeffrey Spelten die de score opende. In de periode tussen de veertigste minuut en het rustsignaal was het zeer doelpuntrijk: Luuk Kenter voerde de score met twee goals op naar 0-3, voordat Arjan Raveling de ruststand op 1-3 bepaalde. Kort na rust was Kenter opnieuw trefzeker, en een kwartier voor het einde van de wedstrijd tekende Spelten voor zijn tweede van de middag. Uiteindelijk een duidelijke, en vooral zeer terechte overwinning: Borger was op alle fronten beter.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger in tweede helft langs VCG

Borger maakt het verschil in de tweede helft en won zo ruim van VCG.

Veendam 1894 verslaat hoger geklasseerd WVV

Het jonge Veendam 1894 versloeg het meer ervaren WVV met 3-1 in de tweede ...

TEVV verliest eerste bekerduel

TEVV heeft haar eerste officiële wedstrijd in het nieuwe seizoen 2015-2016 met 2-4 verloren ...