Fotoverslag: Borger te sterk voor Mussel

M-BOp het prachtige sportpak ‘De Slenk in Mussel verloor de plaatselijk ‘SV’ met duidelijke cijfers van titelkandidaat Borger. De bezoekers maakten op het overigens slecht bespeelbare veld vijf goals, waar Mussel slechts één keer doel trof: 1-5. Na een half uur was het Jeffrey Spelten die de score opende. In de periode tussen de veertigste minuut en het rustsignaal was het zeer doelpuntrijk: Luuk Kenter voerde de score met twee goals op naar 0-3, voordat Arjan Raveling de ruststand op 1-3 bepaalde. Kort na rust was Kenter opnieuw trefzeker, en een kwartier voor het einde van de wedstrijd tekende Spelten voor zijn tweede van de middag. Uiteindelijk een duidelijke, en vooral zeer terechte overwinning: Borger was op alle fronten beter.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys blijft 4e klasser na nederlaag tegen SVN ’69

Onstwedder Boys speelt ook volgend seizoen in de 4e klasse, het verloor van SVN ...

TEVV blijft punten pakken

De laatste zes wedstrijden heeft TEVV grote stappen gezet richting handhaving van het tweedeklasser-schap. ...

Musselkanaal pakt punt tegen Twedo

Musselkanaal leek op bezoek bij Twedo drie zeer belangrijke punten te gaan pakken, maar ...