Fotoverslag: Borger te sterk voor Mussel

M-BOp het prachtige sportpak ‘De Slenk in Mussel verloor de plaatselijk ‘SV’ met duidelijke cijfers van titelkandidaat Borger. De bezoekers maakten op het overigens slecht bespeelbare veld vijf goals, waar Mussel slechts één keer doel trof: 1-5. Na een half uur was het Jeffrey Spelten die de score opende. In de periode tussen de veertigste minuut en het rustsignaal was het zeer doelpuntrijk: Luuk Kenter voerde de score met twee goals op naar 0-3, voordat Arjan Raveling de ruststand op 1-3 bepaalde. Kort na rust was Kenter opnieuw trefzeker, en een kwartier voor het einde van de wedstrijd tekende Spelten voor zijn tweede van de middag. Uiteindelijk een duidelijke, en vooral zeer terechte overwinning: Borger was op alle fronten beter.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen verliest van Elim

Het bekeravontuur voor Nieuw Buinen zit erop. De Buunermonders verloren in eigen huis met ...

Gieten onderuit tegen OVC ’21 én Dalfsen

Derdeklasser Gieten maakt een moeilijk seizoen door. De nederlagen volgen elkaar in een rap ...

SPW wint topper van Bareveld

SPW heeft afgelopen zaterdagavond een duidelijke overwinning geboekt op concurrent Bareveld. Het duel tussen ...